Da je sveća, kako bi izgledao vaš horoskopski znak?

05.04.2024.
RECOMMENDED

Mirisna sveća deo gotovo svakog doma, a mi postavljamo pitanje – da li ste ih ikad birali po horoskopskom znaku? Kada ih kupujemo, verovatno najveću pažnju obratimo na miris, ali zašto ne bismo posegli za svećom koja odražava našu astro energiju? (Kad malo bolje razmislimo, šta je energetski usklađenije od nas i našeg astrološkog ja?!) 

U nastavku biramo sveću za svaki horoskopski znak, što je (naravno) zasnovano samo na hladnim, čvrstim, činjenicama.

Za Ovna

Sveži mirisi planinskih šuma doneće vam mir i čistu spokojnost. Inspirisana mirisom tradicionalnih peći u saunama u Koreji, ova sveća pruža opojni miris bora, kleke, breze, sena i drveta, a sve to upakovano u prelepom i izdržljivom čeličnom kontejneru. Savršen način da istovremeno smirite i rasplamsate vaš vatreni duh Ovna.

Hrabar, odlučan, samouveren, entuzijastičan, strastven – to je znak Ovna, a ispod je savršena sveća za ovaj horoskopski znak.

sveca ovan
BINU BINU Korean Kiln Sauna Candle

Za Bika

Pouzdan, strpljiv, praktičan, posvećen, odgovoran, stabilan – to je bik. Ako imate jednog u svom okruženju, poklonite mu sveću sa mirisima Mediterana. Odevena u drveni miris smokava, za Bika koji je naklonjen ljubavi, lepoti, hedonizmu i fizičkim zadovoljstvima, ova sveća opiće ga toplim, zelenim mirisom, u delikatnoj, ručno izrađenoj zelenoj posudi.

sveca za bika
DIPTYQUE Figuier Verte Candle

Za Blizanca

Nežni, naklonjeni, radoznali, prilagodljivi, to su Blizanci, ujedno i sofisticirani i sa ukusom za finije stvari u životu, voleće ovaj suptilan hladan miris iz zimske kolekcije Glasshouse-a. Sa notama ruže, zumbula, ouda i suvog ambera, to je olfaktivno iskustvo koje je i uzbuđujuće i umiruje, a opet, donosi i malo drame, koju vole Blizanci.

sveca za blizanca
GLASSHOUSE Last Run In Aspen Candle

Za Raka

Pesma o romantičnoj prirodi Raka, kultni klasik Jo Malone miris Engleska Kruška & Frizija lagano je voćni, cvjetni, svježi i miriše na vrste britanskih seoskih predjela koji su pozadina vašeg omiljenog filma iz perioda. Istrajni, visoko maštoviti, lojalni, emocionalni, saosećajni, ubedljivi.

sveca za raka
JO MALONE English Pear & Freesia Candle

Sveća za Lava

Kreativan, strastven, velikodušan, toplon srcu, vedar, humorističan. Ime zaista sve govori, zar ne? Lavovi su osobe koje privlače izjave – a Tom Fordov eksplicitni, ekskluzivni i fabulozni miris je opojan i zahteva pažnju. Amber, koža, opora badem i vanila se kombinuju kako bi stvorili jedinstveni i samouvereni miris za vrele Lavove među nama.

sveca za lava

Sveća za Devicu

Verna, analitična, ljubazna, vredna, praktična – to je Devica. Na spoju jednostavnosti i tišine, tu je Mir i Tišina sveća brenda Bed Threads, koja obiluje aromatičnim lavandom, kamilicom, iglicama jele i kedrovim drvetom. Umiriće analitički um device – minimalistička aroma, pristupačna, potisnuće sva spoljna ometanja.

sveca za devicu

BED THREADS Peace and Quiet Candle

Sveća za vaš omiljeni znak…

Sveća za Vagu

Kooperativna, diplomatična, ljubazna, pravedna, društvena Vagica obožavaće BYREDO Bibliothèque sveću, koja evocira sliku drevnih biblioteka sa drvenim panelima za udobnu i sigurnu atmosferu. Čista linija i luksuzni brending Byredoa naglasiće Vaginu ljubav prema dizajnu i estetici, i istovremeno poboljšati njenu reputaciju.

sveca za vagu

Sveća za Škorpiju

Snalažljiva, hrabra, strastvena, tvrdoglava i veran prijatelj – to je Škorpija, za koju je kao stvorena tamna začinjena, baršunasta i nostalgična A24 x Joya sveća mirisa Noir, koja je zavodljiva koliko samo jedna sveća može biti. Sa notama divljeg meda, betona, jasmina i vetivera, ovo je miris koji ima dubinu, nijanse i intrigantan karakter, dok istovremeno vibrira duboko umetničkim, mračnim osobinama sveće iz noir kolekcije.

sveca za skorpiju

Sveća za Strelca

Darežljiv, duhovit, idealista – sve je to sigurno i vaš omiljeni Strelac u okruženju, a da biste ga obradovali, poklonite mu nešto originalno kao što je ova sveća u obliku i sa mirisom grožđa. Ništa ne vrišti – dekadencija više nego ona, dok ujedno odražava šaljivi i specifičan karakter koji volimo i prepoznajemo kod Strelaca, e, ovo je omaž njihovoj opuštenoj prirodi, koja voli i luksuzne stvari.

sveca za srelca
NONNA’S GROCER Le Muscatel Candle

Sveća za Jarca

Odgovorni, disciplinovani, dobri menadžeri, u samokontroli – jesu li ovo osobine svih Jarčeva koje poznajete? Ako jesu, onda će voleti ovu sveću brenda Aesop. Jarčevima se dopada klasika, ali ona uzvišena. Callipus ima drvenasti, zemljani miris, sa notama tamjana, ništa previše divlje, ali ni ništa mekano, samo pouzdano i divno olfaktorno iskustvo.

sveca za jarca
AESOP Callipus Candle

Sveća za Vodoliju

Vodolije volimo zbog njihove jedinstvenosti i individualnosti, a one će voleti sveću brenda Glossier, You, koja je njihova olfaktorna srodna duša. Tu su note irisa, ružičastog bibera i ambreta koje daju svež, topao i blag začinski miris.

sveca za vodoliju

Glossier, You

Sveća za Ribe

Saosećajne, mudre, umetnički nastrojene, intuitivne, blage – to su drage Ribice. Kreativne i maštovite, sveća Maison Balzac, Nuit, sa lavandom, maksimalno će ih opustiti i uvesti u veče maštovitih sanjarija i manifestacija.

sveca za ribe
MAISON BALZAC Bonne Nuit Candle

Fotografije: Instagram

Saznaj više:
Povezani članci: