Stigla je Vincent Van Duysen kolekcija za Zara Home: Drvo, pun mesing i skulpture

18.06.2024.
RECOMMENDED

Nakon dve izuzetne saradnje, Zara Home i renomirani arhitekta Vincent Van Duysen ponovo su udružili snage kako bi stvorili jedinstvenu kolekciju za dom samo za Zara Home. Ova kolekcija zrači toplim bojama i organskim materijalima. COLLECTION 03 spaja elemente iz prethodnih kolekcija, koje su se fokusirale na dnevni boravak i trpezariju dopunjujući je određenim, dodatnim komadima nameštaja, ali i impresivnim skulpturama koje očigledno postaju nadolazeći trend kada je reč o enterijeru.

01 1
Vincent Van Duysen

Vincent Van Duysen uvodi nove trendove

Treća serija Zara Home sadrži proizvode izrađene od drveta i punog mesinga, a kada je reč o skulpturalnim predmetima koji mogu biti korišćeni kao samostalni dekorativni elementi ili kao ukrasi za stolove, postolja i noćne ormariće izbor materijala je još širi.

24 1
25 1

Posebno izdvajamo Library System 01, dizajniran kauč koji ima tu moć da omogući skladištenje knjiga i drugih predmeta sa svojom masivnom drvenom konstrukcijom i ugrađenim metalnim kontejnerima.

21

Lounge Chair 02, sa svojim dinamičnim, skulpturalnim dizajnom, donosi moderan zaokret na vintage niske stolice, kombinujući korisnost sa umetničkim konturama.

09
07

The Chaise Lounge 01, izrađena od kože i obojene hrastovine, crpi inspiraciju iz Van Duysenove bivše rezidencije u Antverpenu.

31

Pored toga, kolekcija sadrži i Rug 03, prugasti kilim tepih u bež i tamnosmeđoj boji, kao i Cushion 01, tamnosmeđi jastuk za kilim. Ovi komadi ističu zemljane tonove i teksture cele kolekcije kao i ukupnu viziju koju potpisuje Vincent Van Duysen.

08
38

COLLECTION 03 Vincenta Van Duysena sada je dostupna online na sajtu Zara Home i u odabranim prodavnicama.

Saznaj više:
Povezani članci: