5 autfita Taylor Swift koje kopiramo ove jeseni

06.11.2023.
RECOMMENDED

Dok pevačicini najverniji fanovi iz Buenos Ajresa već pet meseci kampuju ispred hale u kojoj će održati koncert, Taylor Swift pravi predah od koncertne turneje i živi svoj najbolji fashion život. Bilo da izlazi sa dečkom, sportistom Travisom Kelceom, ili ide u grad sa bliskim prijateljicama Blake Lively, Sophie Turner i Brittany Mahomes, Taylor, kraljica jesenjih autfita, svaki put je fenomenalno obučena.

Odabrali smo 5 omiljenih jesenjih autfita najveće zvezde današnjice.

BEZ PANTALONA

Za razliku od Kendal Jenner koja bez pantalona izlazi napolje u Miu Miu gaćicama, Taylor to radi u Stella McCartney tunici sa konjskim amblemom na grudima, koju je uparila sa visokim Prada čizmama i kožnom torbom Tod’s.

JESENJA ELEGANCIJA

Narandžasta, braon i zelena – dakle jesenje boje, omijen je Taylorin kolorit, koji je ovog puta ponela na kožnom blejzeru i večeru sa prijateljima, glumicom Margaret Qualley i njenim suprugom Jackom Antonoffom.  

KEŽUAL

Reformation narandžastu haljinu sada nose devojke širom sveta, i to u kombinaciji sa čizmama od krokodilske kože preko kolena, uz teksas mantil brenda EB denim.

DATE NIGHT

Kada izlazi sa partnerom, Taylor izgleda seksepilnije nego inače – ali nikako ne u meri u kojoj to zna da bude na sceni. Slatka je, kul i vodi se pravilom da kad nosi kratku suknju, ima zatvorenu bluzu, a kad oblači pantalone, gore ponese dekoltirani top.

IZLAZAK SA DRUGARICMA

Pevačica je poznata po dugačkoj listi celebrity prijatelja i često, kad je vidimo u izlasku, zanemarimo to što ima na sebi, jer želimo da vidimo sa kim je izašla na koncert, u grad, na ručak. odinama se druži sa Selenom Gomez i Blake Lively, a u poslednje vreme često izlazi sa Sofie Turner.

Takođe možete pronaći inspiraciju u njenom najnovijem izgledu, gde je savršeno uskladila

Saznaj više:
Povezani članci: