Pretraga

Ako ćete ove jeseni i zime nositi šešir, neka to bude jedan od ovih modela

Ako ćete ove jeseni i zime nositi šešir, neka to bude jedan od ovih modela

Tekst: BURO.

Najzabavniji aksesoar za hladne dane? Šešir, naravno. Ove sezone, šeširi su sve samo ne skromni i praktično su neizostavni (zar nije lepo kada se trend i svakodnevica spoje?). Videli smo ih na revijama, još više ih gledamo na Instagramu i sada vam donosimo tri modela koje se isplati dodati u svoju rotaciju ove sezone ( a nešto nam govori da će biti tu i za vreme proleća).


RIBARSKI ŠEŠIR


Ovaj model pronašao je svoj put do praktično svakog bitnijeg ormara pa se već neko vreme pojavljuje na modno najrazličitijim glavama, od RiRi pa da svake skandi instagramerke. U ovom jesenjem deljenju preskačemo letnje varijacije na temu i igramo se materijalima koji ne mogu biti "zimskiji" od krzna, preko štepane kože sve do tapaciranih koji podsećaju na kaput sezone. Zamislite ga kao mini zagrljaj koji ćete svuda nositi sa sobom.


kačket


Da li vam se čini da je 2021. godina zapravo godina kačketa? Osećaj vas ne vara. Kada smo pitali domaće stilistkinje i influenserke u šta vredi investirati ove sezone, svaka na od njih je na svoju listu stavila po jedan. Da li ćete na njima poneti logo nekog brenda (među dizajnerskim trenutno apsolutno vodi Celine), neki natpis koji vam se sviđa ili jednostavno ništa, potpuno je svejedno. Držite se minimalističke palete, uz dodatak po koje jesenje nijanse poput tamnozelene.


ŠEŠIR OD FILCA


Ako su vam dosadile bezbrojne sportske i casual varijante, klasičan šešir od filca je najbolji protivotrov. Jednobojan ili sa trakom u nekoj drugoj nijansi, on svakoj kombinaciji daje dozu ozbiljnosti i to na najbolji mogući način. Neka vam Saint Laurent kolekcija bude inspiracija da okrenete novi (klasičan) list.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor