Pretraga

Došlo je vreme da svoju plastičnu štipaljku za kosu ponesete i napolju

Došlo je vreme da svoju plastičnu štipaljku za kosu ponesete i napolju

Znamo da već imate bar jednu

Tekst: BURO.

Premisa: plastična štipaljka za kosu je “korisno nužno zlo”. Osim što više nije. Ako se na scenu vratila revijom Alexander Wang za prošlo leto u predimenzioniranom futurističkom fazonu, sada se lepo ustoličila kao jedan od glavnih (retro) aksesoara leta i to baš u svom svakodnevnom nepretencioznom obliku.

Došlo je vreme da svoju plastičnu štipaljku za kosu ponesete i napolju (фото 3)
@vivianhoorn

Naravno, ne postoji vreme kada ove šnale niste mogli da kupite (obično negde pored kase). Bile one u prvim redovima Instagrama ili nešto što se krije u kupatilu (baš kao donedavno i scrunchie gumica), uvek su tu. Sada iz nekog razloga imamo želju da je pokazujemo u javnosti. Verovatno se radi o opštem naletu nostalgije i karantinu kao katalizatoru ali odjednom nam nekako dobro izgleda uz oversized blejzere, dukseve i topove na bretele. Uostalom, kada u svom korneru imate saveznike kao što su Bella, Kendall, Hailey i Kaia kao što to trenutno ima skromna plastična štipaljka, onda sve postaje mnogo lakše, zar ne?

Došlo je vreme da svoju plastičnu štipaljku za kosu ponesete i napolju (фото 6)
@mathildemaxine

Ono što joj se ne može oduzeti jeste činjenica da savršeno dopunjujue svaki vajb. Želite minimalizam? Svako odelo će izgledati doteranije uz punđu koju drži glazirana šnala u dezenu kornjače ili crnoj boji. Retro? Pastel je vaš najbolji saveznik, eventualno sa ponekim cvetićem. Maksimalizam? Postoje nebrojene ukrašene varijacije na temu od bisera, do raznobojnih kamenčića. Plastična štipaljka je svuda i to u punom sjaju!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor