Pretraga

Uz ovaj novi brend cipela ćete se osećati kao da ste na italijanskoj obali

Uz ovaj novi brend cipela ćete se osećati kao da ste na italijanskoj obali

Ona je Giovanna

Tekst: BURO.

Da li i vas hvata opsesija Italijom čim zasija sunce? Ja upravo zamišljam kako šetam po Positanu u beloj platnenoj haljini i Giovanna pletenim papučama… Kojim papučama? Pa, kad maštam onda maštam, a danas baš želim i par cipela najnovijeg italijanskog brenda za koji sam čula. Giovanna zvanično postoji svega nekoliko nedelja ali zahvaljujući Instagramu kotira se visoko na letnjoj listi želja, ne samo mojoj.

Uz ovaj novi brend cipela ćete se osećati kao da ste na italijanskoj obali (фото 1)

 

U moru trendova koji se smenjuju u nekoliko klikova, Leonora Giovanna Arslani je inspiraciju pronašla u starim fotogarfijama svoje tetke Giovanne, po kojoj je i dobila ime. “Divila sam se njenom stilu i jedinstvenom nezavisnom duhu. Kao devojčica sam je posećivala i bila fascinirana stvarima u njenom ormaru i načinu na koji ih, je bez ikakavog napora, spajala.” Ovi utisci je nikada nisu prošli i Arslanijeva danas, pored svog redovnog posla kao senior dizajnera za brendove Lela Rose i Lela Rose Bridal, dizajnira i neodoljivu kolekciju cipela koju je nazvala po tetki i sebi.

Uz ovaj novi brend cipela ćete se osećati kao da ste na italijanskoj obali (фото 2)

 

 

Njene pletene ravne papuče i sandale od kanapa se prave ručno u Maroku (a i sama Giovanna je volela da kupuje i nosi stvari sa putovanja) i za sada se mogu kupiti samo preko zvaničnog sajta. Naked sandale i apostolke su zvanične obavezne cipele leta ali ovi raznobojni modeli su savršena protivteža o kojoj sanja svaki italijanski letnji alter-ego. Obožavamo.

Uz ovaj novi brend cipela ćete se osećati kao da ste na italijanskoj obali (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor