Uz ovaj novi brend cipela ćete se osećati kao da ste na italijanskoj obali

  05.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/giovanna_cover.jpg

  Ona je Giovanna

  Da li i vas hvata opsesija Italijom čim zasija sunce? Ja upravo zamišljam kako šetam po Positanu u beloj platnenoj haljini i Giovanna pletenim papučama… Kojim papučama? Pa, kad maštam onda maštam, a danas baš želim i par cipela najnovijeg italijanskog brenda za koji sam čula. Giovanna zvanično postoji svega nekoliko nedelja ali zahvaljujući Instagramu kotira se visoko na letnjoj listi želja, ne samo mojoj.

   

  U moru trendova koji se smenjuju u nekoliko klikova, Leonora Giovanna Arslani je inspiraciju pronašla u starim fotogarfijama svoje tetke Giovanne, po kojoj je i dobila ime. “Divila sam se njenom stilu i jedinstvenom nezavisnom duhu. Kao devojčica sam je posećivala i bila fascinirana stvarima u njenom ormaru i načinu na koji ih, je bez ikakavog napora, spajala.” Ovi utisci je nikada nisu prošli i Arslanijeva danas, pored svog redovnog posla kao senior dizajnera za brendove Lela Rose i Lela Rose Bridal, dizajnira i neodoljivu kolekciju cipela koju je nazvala po tetki i sebi.

   

   

  Njene pletene ravne papuče i sandale od kanapa se prave ručno u Maroku (a i sama Giovanna je volela da kupuje i nosi stvari sa putovanja) i za sada se mogu kupiti samo preko zvaničnog sajta. Naked sandale i apostolke su zvanične obavezne cipele leta ali ovi raznobojni modeli su savršena protivteža o kojoj sanja svaki italijanski letnji alter-ego. Obožavamo.

  Saznaj više:
  Povezani članci: