Yeehaw! Evo kako su naši modni uzori prisvojili COWBOYCORE

08.04.2024.
RECOMMENDED

Trend Divljeg zapada je jedan od najmodernijih ove sezone. Koža, rese i kaubojske čizme u izobilju – dizajneri su u potpunosti prigrlili cowboycore.

Pharrellova Louis Vuitton kolekcija za jesen/zimu 2024 i boho chic kolekcija od modne kuće Chloe za proleće/leto 2024 su među onima koji su utabali put za povratak kaubojskog stila. A i ko može da zaboravi na izlazak novog country albuma od Beyonce po imenu Cowboy Carter?

Cowboycore trend 1
@beyonce

Naravno, nisu samo kreativni direktori najvećih brendova zaslužni za popularnost ovog trenda. Muzičari poput Harryja Stylesa i Miley Cyrus su nedavno predstavili izdanja inspirisani Divljim zapadom. Ali šta ovaj stil zapravo podrazumeva? Od Beyoncéinog full cowboy stajlinga do suptilnijeg izdanja manekenke Edie Campbell, ovo su različiti načini na koji su slavne ličnosti prisvojili Divlji zapad.

MILEY CYRUS

U ovom svetloplavom izdanju, Miley Cyrus se opredelila za ukrašeni teksas prsluk i tirkizni kaubojski šešir —naravno, sa još cirkona. Upotpunila je glamurozni zapadnjački stil sa svetlucavom jarko plavom senkom za oči.

EDIE CAMPBELL

Manekenka koja se takođe oprobala u cowboycore trendu je Edie Campbell – ona se opredelila za kožnu jaknu upotpunjena metalik resama u kombinaciji sa crnim farmerkama i beloj majici.

KIM KARDASHIAN

U ovom total look-u od izvrnute kože, Kim Kardashian nosi bluzu sa dubokim dekolteom upareno sa širokim pantalonama u istoj nijansi. Naravno, čitav stajling je začinjen kaubojskim šeširom.

Saznaj više:
Povezani članci: