Emily Ratajkowski i prstenje za razvod: Šta je htela da nam poruči

26.03.2024.
RECOMMENDED

Skoro dve godine nakon što se razišla od bivšeg muža Sebastiana Bear-McClarda, spisateljica, manekenka i glumica Emily Ratajkowski je odlučila da svoj nekadašnji verenički prsten pretvori u nešto novo.

Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju gde nosi dva (naizgled) nova dijamantska prstena na dva različita prsta, uz opis koji ukazuje na to zbog čega joj je ovaj nakit značajan. Uz pomoć zlatarke Alison Lou, Ratajkowski je osmislila način kako da preobulikuje svoj dijamantski verenički prsten, model koji se zove Toi et Moi.

Emily Ratajkowski prstenje
Snapinsta.app 434050064 2596865050491162 3883862090062125395 n 1080
@emrata

Na fotografijama pokazuje dva prsta, otkrivajući da je originalni dvodelni verenički prsten pretvoren u dva odvojena komada nakita. „Divorce rings“, navodi u opisu. Zlatarka Alison Lou je na svom profilu objavila kako je izgledao sam proces kreacije.

Mnoge žene biraju da redizajniraju svoje vereničko prstenje ili burme. Naime, trend „divorce rings“ odnosi se na prihvatanje novog poglavlja u životu i simbolički zaokružuje jedan deo života.

EMILY RATAJKOWSKI I NOVA ETAPA

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard verili su se i zatim venčali u 2018. godini. Nakon što je Emily rodila njihovog sina Sylvestera u martu 2021. godine, zvanično su se razdvojili u julu naredne godine. Od tada je govorila veoma otvoreno o svom razvodu kao i o novoj etapi singl života posle braka, kako u intervjuima, tako i u eseju koji je napisala za svoju prvu knjigu My Body.

Ovim poslednjim postom čini se da poručuje svim ženama da prihvate svoju prošlost, pomire se sa njom i nastave dalje, osnažene i inspirisane.

Saznaj više:
Povezani članci: