Nova kolekcija Ines Janković slavi 12 godina umetničkog rada

01.04.2024.
RECOMMENDED

Brend Ines Atelier, iza kog stoji uspešna srpska dizajnerka Ines Janković, predstavio je najnoviju kolekciju pod nazivom CONTRAST. Uz elegantnu kombinaciju minimalizma i sofisticiranosti, ova revija je još jednom potvrdila težnju naše dizajnerke da stvori odevne komade koji ističu prirodnu lepotu i samopouzdanje žena.

Ines je inspiraciju za jedinstvenu reviju pronašla u suprotnostima koje živi i stvara.

„Moda je danas pomirila sve oblike, forme i prilike. Pronikla sam duboko u ono po čemu sam danas posebno prepoznata – u venčanicama koju sama nikada neću obući jer nisam osoba koja želi brak. Nadalje sam tragala za onim oko čega sam takođe isključiva. Veoma malo gledam televiziju i otuda mi u prostoru filmskog studija. To je dokaz da se stvari spajaju u kontrastu i kreiraju savršenstvo. Moja misija je da svaka žena u sebi pomiri sve svoje uloge, sva lica, sve energije. Da prihvati sve verzije sebe kako bi bila najbolja“, otkrila je dizajnerka.

  • MPP 1311
  • MPP 0857
  • DSC 8220
/ 3

Na čelu art direktive zajedno sa Ines bio je Marko Ivković, a srpska dizajnerka istakla je da CONTRAST nije samo modna kolekcija, već i poziv na istraživanje sopstvenih suprotnosti i prihvatanje svega što nas čini jedinstvenima.

Na modnoj reviji koja je održana u filmskom studiju, glavna zvezda bila je glumica Jasna Đuričić koja je modnu publiku uvela u predstavljanje kreacija kojima Ines Janković obeležava 12 godina umetničkog rada. 

Ines Jankovic revija 1
Jasna Đuričić

Foto: Monika Pavlović

Saznaj više:
Povezani članci: