Pretraga

Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru

Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru

Tekst: BURO.

Foto: Press

Ponekad se izgubimo u moru brojnih influenserskih saradnji sa raznim modnim i beauty brendovima (i sa pravom pitamo da li su nam potrebne) ali ove jeseni neke od njih su pogodile pravo u metu. 

josefine hj x na-kd

Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru (фото 1)
Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru (фото 2)
Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru (фото 3)

Ozbiljna kolekcija sa ozbiljnim brojem komada od kojih je jako, jako teško odabrati one koje najviše želimo. Josefine HJ x Na-kd saradnja obuhvata čak 190 artikala, a među njima su kožna jakna postavljena krznom, herrignbone kaput i blejzeri, meka pletiva i haljine... I ne bismo imali ništa protiv da u njoj provodimo 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Nautralna paleta i kombinacija muških komada i seksi ženstvenosti u koju smo se zaljubili na Josefininom profilu. 

camille Charrière x mango

Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru (фото 4)

Camille Charrière je redovna u svim BURO. trend i style rubrikama, kao i #inspo folderima. Svojim venčanjem prošle godine napravila je pravi mali potres u svetu kul venčanica, a sada je (konačno!) došao trenutak da nas obraduje party komadima! Ovo nije njena prva saradnja sa brendom Mango ali je svakako najglamuroznija i oduševljeni smo providnom haljinom sa kristalima (inspirisanu gorepomenutom venčanicom), statenskim dugim slip haljinama ali crnim kaputima savršene oversized mere. Požurite!

Blanca Miró x Reserved

Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru (фото 5)
Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru (фото 6)
Nove saradnje influenserki i high street brendova moraju se naći u vašem ormaru (фото 7)

Blanca je stvorila svet koji je poput sna iz kog nikad ne želimo da se probudimo, a sada imamo priliku da uronimo u njega preko uz pomoć kolekcije koju je dizajnirala sa brendom Reserved. Njena glavna inspiracija bili su vintage komadi pa se upustila u reinvenciju onih koje najviše voli i koje smatra osnovom svoje garderobe. Prvo što je primetno jeste odsustvo crne i klasičnih neutralnih nijansi ali neka vas to ne uplaši -  njen mantil od teksasa, kaputi u bogatim jesenjim nijansama ili sa karo dezenom, kao i aksesoar poput savršene marame sa printom i papuče na štiklu, savršeno su nosivi za svaki dan.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor