Pretraga

Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša

Tekst: Manda Javorina

Foto: Instagram

Nije lako ostati svoj i poseban, trendovi se vrte i nekad i nenamerno potpadamo pod njihov uticaj. U tome nema ničeg lošeg, ali ipak se uželimo nekih samo svojih stvari koje će imidž učiniti samo našim. Zafali nam onaj nevidljivi stilski potpis. Na svu sreću, i za ovo postoji oprobano rešenje, a to je okretanje lokalnim dizajnerima koji izrađuju male i lične kolekcije. Ukoliko na svojoj koži želite da nosite nešto zaista posebno potražite to među ovim domaćim brendovima donjeg veša i otkrijte neki komad koji će biti samo vaš.

beba

Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 1)
Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 2)

Beba Lingerie je mladi modni brend ženskog veša i kupaćih kostima, osnovan 2017, a iza nega stoji Kadrija Rušitović. Prepoznaćete ga po modelima od čipke, svile i pliša u kombinaciji sa trakama, izazovnim izrezima i vezivanjima.

black rain

Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 3)
Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 4)

Iza brenda Black Rain stoje Vesna Stanković i Marina Perić, a osim toga što se svaki model izrađuje ručno, dizajnerke su odlučile i da se izrađuje po meri pa možete da zaboravite na brige o tome koliko je udoban - stajaće vam kao saliven. 

damsel in distress

Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 5)
Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 6)

Ukoliko još uvek niste bili u Kapetan Mišinoj broj 8 na Dorćolu, ne znamo šta čekate. Damsel in Distress je verovatno najpoznatiji beogradski lingerie brand, a iza njega stoji dizajnerka Olga Marković sa svojom vizijom o odnosu tradicionalnih predstava ženske seksualnosti i savremene seksualne slobode. Njeni modeli savršeno oslikavaju onaj osetljivi deo ženske prirode koji određuje istinsku meru lične seksualnosti.

happy bday jack

Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 7)
Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 8)

Ovaj održivi brend inspirisan je ikonama francuskog art nouveau stila šezdesetih, a svaki komad se izrađuje ručno. Kolekcije u čijoj izradi učestvuje niz beogradskih kreativaca, prave se u veoma ograničenim količinama, dok se neiskorišćeni otpatci tkanina prerađuju u aksesoar za kuću. 

pointelle

Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 9)
Novi seksipil: Otkrivamo vam najbolje domaće brendove donjeg veša (фото 10)

Pointelle bismo možda mogli nazvati "mlađom sestrom" brenda Damsel in Distress pošto svakako dolaze sa istog mesta ali je ova zasebna pod-linija izrađena od pamuka i pored veša uključuje i loungewear modele. Zaljubljeni smo u njihove bele delikatne komade.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor