Pretraga

Ovako stilizujemo čizme do kolena ove sezone

Ovako stilizujemo čizme do kolena ove sezone

Tekst: BURO.

Ako nikada niste do kraja zavoleli čizme do članka (i nosite ih isključivo iz praktičnih razloga ispod pantalona), imamo dobre vesti: ove sezone u arenu se vraćaju modeli do kolena i to na velika vrata. Odlične komade smo pronašli i kod dizajnerskih i kod high street brendova, a evo četiri kul načina da ih nosite.

Uz mini suknju

Čizme do kolena i mini suknje su klasičan par iz snova i nije teško videti zašto. Praktično svaki model može da iznese ovaj vajb, bilo da se radi o visokim tankim štiklama ili varijaciji na temu vojničkih čizama i kaubojki. Držite se monohromnih kombinacija i eventualnih akcenata u jednoj boji.

Uz kožne komade

Fokus je na teksturi kože od kojih su napravljene čizme i odeća, kao i boji. Zaljubljeni smo u široke kulote sa kontrastnim čizmama u stilu kabojki, mini trapezastu haljinu ali i dugi kožni mantil koji prekriva visinu čizama.

Uz dugu suknju

Midi ili maksi suknja sa visokim šlicom su dobitna kombinacija. Vodite računa o balansiranju volumena: boxy gornji delovi poput pletiva i jakni najbolje se uparuju sa štiklama, dok uske rolke i tanki džemperi daju seksi siluetu uz suknje "sirena" modela.

Upasane u pantalone

Upasujemo sve vrste nogavica! Ipak, one uske kombinujemo sa čizmama u špic poput kaubojki dok šire modele čuvamo za equestrian vajb i ravne klasične čizme zaobljenog vrha.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor