Viralni momenti sa New York Fashion Week-a: Evo šta je obeležilo Nedelju mode u Velikoj jabuci

18.09.2023.
RECOMMENDED

Šta je ono što sadržaj čini viralnim? Pažnja publike je danas rasuta u moru informacija, pa može biti teško predvideti šta je ono što će postati viralno. Ali, jedno je sigurno- New York Fashion Week uvek je u centru pažnje. Između slavnih ličnosti koje svakog septembra stižu u Big Apple obučene u svoje najbolje kreacije i same spektakularnosti revija koje se sve više medijski prate, Njujorška nedelja mode uvek za sobom ostavlja trag.

Bilo da se radi o povratku supermodela iz devedesetih na pistu ili o novom komadu koji je postao apsolutni must have, NYFW ima sve sastojke za kreiranje savršenog viralnog momenta na društvenim mrežama. U nastavku, izdvojili smo najviralnije trenutke sa nedavno završene Njujorške nedelje mode.

NAOMI CAMPBELL SE VRAĆA NA PISTU

naomi
Photo: Getty Images

Naomi Campbell je još jednom dokazala da je neprikosnovena kada je u pitanju hod po pisti dok je zatvarala sopstvenu reviju. Prošetala je pistom u sjajnoj haljini kao deo premijernog prikazivanja svoje kolekcije Naomi Campbell x PrettyLittleThing.

PROTESTI NA COACH REVIJI

coach

Zastupnici prava životinja su upali na Coach reviju, protestujući protiv upotrebe kože u kolekcijama ovog brenda.

JULIA FOX NOSI HALJINU NAPRAVLJENU OD SATOVA

julia
Photo: Getty Images

Julia Fox nije nepoznata kada su u pitanju modne kombinacije koje postaju viralne. Ovog puta, svi su pričali o njoj na lansiranju ,,Pandora’s Lab Grown Diamonds District“ u Njujorku. Glumica je nosila dvodelni komplet u potpunosti napravljen od satova, što je rezultiralo gomilom mimova, naslova i razgovora u svetu mode.

CHRISTY TURLINGTON ZATVORILA RALPH LAUREN REVIJU

christy
Photo: Getty Images

Čuveni supermodel Christy Turlington zatvorila je reviju Ralph Laurena u Brooklyn Navy Yardu, što je odmah postalo viralno. Nosila je zlatnu lamé haljinu, a taj trenutak se pojavio na svim društvenim mrežama i bez sumnje inspirisao sve.

CHANEL RESTORAN

chanel 2
Photo: Getty Images

Da li biste otišli u Chanel restoran? Odgovor je glasno DA! Brend je lansirao restoran ,,Lucky Chance Diner“ u Williamsburgu tokom Nedelje mode, uz ogroman entuzijazam, redove i pojavljivanje poznatih ličnosti.

SIA JE NASTUPILA NA CHRISTIAN SIRIANO REVIJI

sia
Photo: Getty Images

Modna revija Christiana Siriana u hotelu Pierre bila je podjednako spektakularna kao i raskošne toalete po kojima je dizajner poznat. Osim što je okupio poznate ličnosti u prvom redu, uključujući Janet Jackson, Avril Lavigne, Aliciu Silverstone, Quintu Brunson i Keshu, dizajner je predstavio veliku kolekciju od 61 lkombinacije, koja je kulminirala izvođenjem pevačice Sie, dok je Coco Rocha zatvorila reviju.

Saznaj više:
Povezani članci: