Aksesoari u boji koji će istog momenta oterati jesenje sivilo

  16.11.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/boje-cover.gif

  Ne plašite se da ih isprobate u svojim kombinacijama

  Niko ne može da vas krivi zbog (pozamašnog) broja crne i sive garderobe koju imate u jesenjem ormaru. Ili čizmama od crne i braon kože koje ste kupovali prethodnih godina. To je, nekako, vrsta uniforme za dane kada sunce nije još izašlo u trenutku kada vam alarm zvoni za buđenje, ali zato kreće da zalazi u četiri sata. I to je okej. Iz sezone u sezonu, to su boje kojima se vraćamo kada dođu jesen i zima i koje nam najviše odgovaraju osim ako niste u fazi maksimalizma. 

  Tamne boje su nekako šik, jednostavne i sačinjavaju većinu garderobe koju viđate na ulicama tokom Nedelja mode (a i u vašem ormaru sada kada ste u njega vratili zimske stvari). Pored toga, ove tamne nijanse su praktične i super lako se kombinuju. Zamislite omanji nervni slom koji biste doživeli kada bi vam beli kaput poprskao neki automobil koji prelazi preko bare ili kako bi vam brzo dosadio kaput u jarkoj boji kada biste morali da ga nosite neprestano iz dana u dan. 

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1574104561482908.jpg

  Ali postoji jednostavan način da „začinite“ stvari i osvežite svoje crne i sive kombinacije kada vam zafali uzbuđenje kada se gledate u ogledalu pre nego izađete iz kuće: aksesoari u boji. Bacite pogled na primere koje smo vam sakupili i složićete se da sigurno imate neku pastelnu torbu u ormaru ili cipele u jarkim bojama koje niste planirale da nosite skoro. Izvucite ih i ponesite umesto svoje crne torbe ili braon čizama koje ste planirali. Momentalno ćete obogatiti i promeniti outfit bez velikog truda ili promišljanja. Eto jednostavnog modnog recepta da se rešite jesenjeg bluza.

  Saznaj više:
  Povezani članci: