Da li je torba koja se nosi oko vrata novi trend koji će zaživeti?

  18.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/torba_vrat_cover.jpg

  Trendovi stalno dolaze, prolaze, ostaju, vraćaju se. Mi ih ispitamo, nosimo, obožavamo, izbegavamo, ali često čim ih vidimo znamo da li je to to ili ne. Znate ono kada vidite bež ili sportske sandale – momentalno znate da li je za vas ili ne, da li je crop or drop. Ali s vremena na vreme pojavi se neki trend za koji nismo sigurni šta da mislimo, ne možemo u istom momentu da se odlučimo, da znamo da li ga volimo ili mrzimo. Vidite ga ali niste sigurni da li biste ga probali, da li je previše, nesigurni ste u njega, ne znate da li je preriskantno, da li ide uz vas… To ima veze sa neobičnošću takvog trenda, nepraktičnošću, naprednošću. Sve su to stvari koje zahtevaju više vremena da se poslože. Upravo ovo se desilo sa trendom malih torbi. Zaživele su! Postale su deo 2019. kao retrogradni Merkur! Ali trend je dobio i svoj nastavak: male torbe koje se nose oko vrata.

  @Jacquemus

  Za ovaj trend, ili popularizaciju istog, zaslužan je svakako Jacquemus. I zato smo i odlučili da ovom trendu ipak kažemo da: pošto dolazi od njega, asocira nas odmah na nehajni šik i Francusku rivijeru. Ako ne možete i dalje da zamislite da nosite torbu oko vrata, vizualizujte ovo na sledeći način (koliko god vam apsurdne bile reči koje trenutno kucam) – ovo je ogrlica i torba u jednom. Lagana oko vrata i zagarantovana da skrene pažnju i da vas izdvoji.

  @maria_bernad

  Jacquemus i Gabriela Hearst su prvi uskočili na voz koji je doneo ovaj trend, a zatim im se pridružila i gomila drugih dizajnera garantujući da imamo trend za jesen (mada i dalje mislim da mnogo bolje izgleda leti).

  @medeasisters
  Zara, 2.590 din.

  Sakupili smo vam neke predloge kako ovu torbu nose devojke i žene na Instagramu i nekoliko šoping predloga, ako želite da kupite ogrlicu-torbu odmah. Jasno vam je da u nju ne može mnogo toga da stane, tako da ćete razmisliti dobro kada i gde je nosite.

  @annacarlaesimona
  @gabrielahearst

   

  Naravno da me nije preskočio ni ovaj trend i da sam razmišljao i razmišljao o njemu i bio toliko zaintrigiran da sam ga isprobao još prošlog leta. Malo sam torbu nosio oko vrata, malo kao crossbody bag. Ovo leto nastavljam opet. Moram samo da vam iz prve ruke kažem da je jedino što sam uspeo da stavim u nju bila kartica i dve novčanice. Za izlazak dovoljno!

  Saznaj više:
  Povezani članci: