Mikro trend: Chanel potpis čini kul čak i „sandale za turiste“

  09.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/chanel_sandale_cover.jpg

  Šta dobijete kada spojite staromodne dečije sandale i ljutu estetiku devedesetih, ubacite mrvicu normcore-a, a onda obilno dodate Chanel magiju? Po svemu sudeći dobijate najpopularnije sandale leta 2020. godine.

  Neočekivano sandale kakve smo mahom viđali na sredovečnim turistima (uz obavezne pamučne čarape) trendi devojke su uspele da iskoriste u modnim kombinacijama tako kul, da sada zapravo želimo te rogobatne stvari na našim stopalima. Da znamo, ni mi sami ne možemo da verujemo.

  Fantastična je činjenica da je brend koji je poznat po damskim kompletima od tvida, ženstvenim baletankama i elegantnim tašnicima uspeo toliko da preokrene situaciju. Od sandala koje niko ni mrtav ne bi nosio osim na hajking, razlika od dva čarobna prepletena slova C učinila ih je predmetom žudnje. Još jedan veliki poen za legendarnu francusku modnu kuću koja je po ko zna koji put dokazala da sve što dodirne pretvara u čisto zlato.

  Kako ih uopšte uklopiti u smisleni stajling? Pa, samo nebo je granica! Vrlo dobro se slažu sa džinsom, haljinama, pa čak i sa trenerkom. Sakupili smo nama omiljene kombinacije u kojima su upravo ove Chanel sandale u glavnoj ulozi. Minimalizam je ključna reč.

  Saznaj više:
  Povezani članci: