#Trending: nakit sa baroknim biserima

  04.06.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_BISERI.jpg

  Ako skrolujete po Instagramu duže od pola minuta, naletećete na bar nekoliko savršeno stilizovanih komada nakita sa biserima. Biseri su se ove sezone otrgli od opšteg shvatanja da su simbol konzervativnih (i pomalo dosadnih) kombinacija u stilu prvih dama i Nicole Kidman u filmu “The Stepford Wives” i zakoračili u novu eru. Zahvaljujući novim brendovima nakita kao što je Alighieri, zajedno sa školjkama, postali su najpopularniji aksesoar ovog leta.

  Naravno, postoji i jedna začkoljica: ne radi se ni o klasičnim dvorednim ogrlicama koje ste nasledili od bake. Da bi nešto uopšte moglo da pretenduje na kul status mora biti individualno i nesavršeno, a biseri koji su takvi su tzv. barokni biseri nepravilnih oblika. To su slatkovodni biseri neravnih površina (sasvim je ok i ako uzmete neku imitaciju, naravno). Metal sa kojim se najbolje kombinuje je zlatnih tonova, a školjke su im idealan par, za slučaj da ne možete da se odlučite između ova dva trenda.

  Ogrlice sa bisernim visuljcima najbolje izgledaju kombinovane sa mnogobrojnim lančićima, minđuše kada su antiteza klasičnim studs modelima, a običnu narukvicu možete nositi i oko članka na nozi. Pogledajte naše favorite.

  Saznaj više:
  Povezani članci: