Vreme je da počnete da razmišljate o sandalama: Zo sandals

  06.06.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_SANDALE.jpg

  Ravnim, naravno. Kožnim, svakako.

  Sigurno ste počele da razmišljate koju obuću ćete nositi ovog leta. Znate i same da je ravno pravi (nekima i jedini) izbor. Samo pregledajte moodboardove koje ste napravile i primetićete na većini fotki sa mora odsustvo štikli (i šminke, kad smo već kod toga).

   

  Ako tragate za pravim parom ravne obuće koja će biti vaš verni pratilac po kaldrmi ovog leta onda smo tu da pomognemo (nema na čemu). Otkrili smo dve sestre, Zoranu i Nađu Zečević, koje su u potrazi sa savršenim ravnim parom obuće odlučile da naprave sopstvene sandale. Tako je nastao brend Zo sandals.

  One su dosta dugo istraživale svet sandala i tragale za veštim obućarima, zanatlijama i starim majstorima za kožu. Upoznajući ih, polako su otkrivale i učile neke njihove tajne o koži, koje su im pomogle prilikom kreiranja Zo sandala: 100% kožnih, ručno rađenih sandala. Kompletno su izrađene od italijanske kože, uključujući i đonove, a kaiševi su izrađeni od sirove kože bez ušivanja i postave.

   

   

   

  Otišle su i korak dalje i dale sandalama lični potpis: zbog nostalgije s kojom se sećaju zvuka maminih potpetica kada bi se ona vraćala kući, na đonove su dodale metalne blokeje. Za sada su u ponudi tri modela: Hope, Zo i Tomana, u crnoj boji (stiže još boja!). I insajderska informacija: uskoro stižu i muški modeli. Love it!

   

   

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: