Prvo BURO. Man izdanje je pred vama!

  26.04.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/Cover_uvodnik.jpg

  Kada je došlo vreme da lifestyle platforma BURO. dobije svoje izdanje namenjeno muškarcima, dva pitanja su nam bila na umu pri odabiru tema: “Zašto baš to?” i “Zašto baš sad?”

  Neko bi rekao da je u pitanju uobičajen urednički proces – ali istini za volju, nikad nije bilo teže odgovoriti na temu: “Kako izgleda profil muškarca današnjice?” I u isti mah, nikad zanimljivije baviti se tom temom – sad kad su glomazne patike novi poslovni dress code, smartphone nova kancelarija, a slobodno vreme statusni simbol. Jer danas su Tom Cruise i Timothée Chalamet podjedako akcioni heroji Holivuda, koliko god različite verzije muškog identiteta bili. Zahvaljujući Instagramu na retke skupe satove lože se biznismeni i gaseri – i svi mi smo makar jednom pogledali tutorijal kako da zadenemo maramicu u džep blejzera. Fitfluenseri su dokazali da se wellness industrija ne obraća samo ženama – da, kraft piva i burgeri od starenog mesa su arhetipska “muška” hrana, ali smo naučili da volimo i zeleni sok od kelja i celera. Toksična muškost je epitet koga se plašimo više nego što su početkom dvehiljaditih tipični Balkanci zazirali od pojma “metroseksualac”. A kad smo već kod toga, Beckham i dalje izgleda kao milion dolara…

  U svemu tome, BURO. Man je zamišljen kao navigacija kroz pejzaž životnog stila momka digitalnog doba – jer on, gde god se nalazio, koliko god zarađivao i koje god marke nosio, zna da preokrene stvari u svoj korist.

  Dobro došli.

  Saznaj više:
  Povezani članci: