Inkarnacija kultnog brenda: STEFAN COOKE i MULBERRY kolaboracija

  Na LFW stiže program modne cirkularnosti kao jedinstveni koncept umetničke reciklaže.
  18.09.2023.
  RECOMMENDED

  Londonska Nedelja Mode je proslava novog i dolazećeg,  Mulberry ide korak dalje tako što angažuje dizajnerski duo Jake Burt and Stefan Cooke-a, da kreiraju limitiranu kolekciju koja unosi novi život u omiljeni brend.

  Ovo se čini kao prava sinergija ideja i novi plan u pogledu dizajna korišćenih tašni.  Koncept se može opisati kao prepravljanje i usavršavanje klasičnih modela torbi, i donošenja nove dimenzije istoriji dizajna sa izuzetnim nivoom zanatskog rada.

  Najnovija saradnja ujednoje prva koja promoviše The Mulberry Exchange program cirkularnosti i pažljivo obnavlja već korišćeni autentični dizajn.

  Mulberry-jev program cirkularnosti je osnova strategije Napravljeno da traje, a inovativan pristup dizajnu i preradi ova dva dizajnera udiše novi život brendu.

  Na Londonskoj nedelji mode Stefan Cooke je predstavio svoju kolekciju za proleće/leto 2024, a ova saradnja se deklariše kao razigran pristup reciklaži i dekonstrukciji. Njegovi karakteristični dizajnerski  kodovi pažljivo su utkani u svaku torbu inovativnom tehnikom.

  Iskorišćene su i velike kićanke napravljene od recikliranih ragbi dresova, kao i  elegantne svilene marame iz Mulberry arhiva. Svaka torba tima autentični brendirani privezak, čineći je jedinstvenim kolekcionarskim primerkom, koji savršeno kombinuje istoriju sa inovacijama.

  Kupci će moći online da kupe ove jedinstvene komade kao i u Mulberry prodajnim salonima.

  Koristan podatak je da torbe proizašle iz ove kolaboracije koštaju od 1195 funti, pa naviše.

  Saznaj više:
  Povezani članci: