Pogledajte prvi novu BOSS kolekciju upravo prikazanu na nedelji mode u Milanu

  25.09.2020.
  RECOMMENDED

  U okviru Nedelje mode u Milanu, u magičnom dvorištu Palazzo del santo danas je predstavljena Boss vizija za naredno leto.

  Revija je obuhvatatila kolekcije i za žene i za muškarce, a modeli su šetali kroz kolonadu u kojoj su, po pravilima socijalne distance, sedeli gledaoci. Prepoznatljiva Boss estetika, minimalistička i gotovo arhitektonska ali bezvremenska i nikada dosadna, ovaj put je pored neutralnih tonova prikazana i u bojama koje asociraju na prirodu. Tu su svetlo plava i izrazito tamna bor-zelena, mleko bela kao i decentni printovi inspirisani florom koji zaokružuju ovu odu smirenosti. 

  Krojevi ne gube liniju i formu ali su savršeno fluidni i kreću se sa telima koja ih nose, a materijali različitih tekstura čine da monohromni lookovi postaju prva igra pokreta i suptilnosti. Sam pogled na novu Boss kolekciju inspirisaće vas na zaustavljanje trenutka i uživanje u njemu.

  S obzirom na to da ovo leto koje se upravo završilo baš i nije išlo po planu, hvatamo niski start i već sad pravimo listu želja za sledeću godinu, a moći ćemo da je dopunimo i u Beogradu u BOSS prodavnici kao i na Movem zvaničnom sajtu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: