12 belih patika koje nećete želeti odmah da isprljate

12.07.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/bele_patike_cover.jpg

I čuvaćete ih još dugo vremena

Patike su prisutne u modi godinama i postale su nezaobilazna stvar u ormaru svake žene. I dalje se boreći sa potrebom većine brendova da pravi ženske patike u roze boji ili sa šljokicama, jedan trend odoleva testu vremena: bele patike.

Od retro modela, preko ugly sneakers do najnovijih tehnološki unapređenih, ove patike godinama odolevaju ostalim trendovima koji dolaze i prolaze i uprkos njima opstaju. To možete videti na ulici grada gde živite, na fotografijama street style zvezda, na Instagramu. One su jednostavno stvar koja vam garantuje da ćete biti cool i šik u isto vreme.

 

Sakupili smo za vas neke od najboljih modela u kojima možete hodati, izlaziti, šetati, voziti (preskočite vežbanje u njima). Bele patike na ženi promene outfit u sekundi. Bez obzira šte se dešava od članaka nagore kada obujete njih na noge kao da je jednačina dobila rešenje nepoznate koja vam je nedostajala.

 

Takođe znamo koliko volite da vam na nogama izgledaju kao da su upravo „izašle iz kutije“. Ali nemojte se brinuti ako ih isprljate – mrlje govore kuda ste išle. Tako da i ti tragovi mogu imati poseban šarm. Nadamo se svakako da delite našu ljubav prema njima i da ćete ih čuvati i voleti kako i zaslužuju.

 

Saznaj više:
Povezani članci: