Bicikl je idealno rešenje tokom toplih dana. Predlažemo vam savršen stajling za vožnju

  10.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/ezgif-6-15819fcfab7d.gif

  Temperature koje igraju oko prijatnih 20 stepeni, vetar u kosi i neodoljiva aroma tek procvetale lipe koja nas prati, gradska vožnja biciklom ume da bude pravi užitak. Predlažemo vam da ovo vreme dok samo promatramo i još uvek ozbiljno ne planiramo odmor, začinite novim ritualima koji će vas približiti prirodi i podstaći na više aktivnosti. Električni trotinet je super, ali stari dobri bicikl će, osim što ćete se prevesti sa tačke a na tačku b, učiniti vaše noge izvajanim i snažnim. Ne morate ni preterano razmišljati oko stajlinga, niti na posao početi da dolazite u trenerci, dovoljno je da odaberete udobne komade od prirodnih tkanina. Kako bismo vas inspirisali da se vratite okretanju točkova, pronašli smo stajliš bicikle (domaće proizvodnje) i šik modne kombinacije u kojima ćete izgledati i osećati se dobro.

  Vikend vožnja

  Od obaveza u agendu imate upisano: odlazak na pijacu, kafa sa prijateljima, sunčanje na klupici… Plus, sitnim slovima dodato: mogućnost da sretnete bivšeg sve sa novom devojkom

  Rešenje je kombinacija koja je istovremeno ležerna, ali vrlo ženstvena i kul. Ništa ne govori više “nisam se trudila, ali eto izgledam dobro” od kulota koje ističu struk i kratkog topa sa diskretnim dekolteom. Ovo je zapravo ona vrsta kombinacije u kojoj ćete svojim biciklom „slučajno“ pregaziti bivšeg i sigurno se odvesti pravo do sledeće simpatije.


  Bicikl sa korpom, Moj bicikl

  Pet radnih dana okretanja točkova do kancelarije? Takve efekte na gluteus i noge ne može vam obećati ni najbolja teretana.

  Iskoristite novi trend koji donosi remiks poslovne odeće: da, radi se o komplet odelima, ali pantalone su sada mnogo ležernije, toliko da su se zapravo pretvorile u bermude. Odlučite se za boje penastih bombona, ta nežna paleta sigurno će i vama ali i svima koji vas ugledaju ulepšati dan. Iako su nijanse slatke, efekat ovog outfita je da će svi pomisliti da ste beskrajno kul. Power dressing u remiksu generacije Z izgleda stvarno, stvarno dobro!

  Saznaj više:
  Povezani članci: