Iskoristite poslednji talas rasprodaja, ovo su najbolji komadi koji vas (još uvek) čekaju u radnjama

  05.02.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/02/maxmin_cover.jpg

  Ne možemo da lažemo, poslednja trećina zime nam stvarno nije omiljeno (a bome ni drago) doba, ali opet, ne možemo ni da ne priznamo da su upravo ovi dani februara idealni za šoping. I to šoping sa misijom! Iako nove kolekcije zavodljivo vise sa uredno poređanih rafova u prednjem delu radnji i mame sa nijansama od lavande do pistaća, sve u laganim prozračnim materijalima… Moramo proći dalje i uložiti mali napor kako bismo se iz kupovine vratili kao pobednici u igrici zvanoj „do 70%“. Skoro svi su odustali i tada je trenutak da se pojavite i jednostavno poberete ono što je svima bilo pred očima cele zime, dobre komade po smešnim cenama. Ključna je priprema, bilo bi idealno da prođete sajtove radnja u koje ste planirali da svratite, ali ako nemate vremena, nikakav problem. Zato smo mi tu! Sve smo prošli i pogledali i složili smo vam listu artikala na sniženju koje možete nositi: a) odmah, b) i na proleće uz drugačiji stajlng, c) i sledeće zimske sezone jer većina odabranih komada spada u kategoriju stilskih klasika.

  Za: Praktične

  Ako je vaše srednje ime praktičnost i od modne kombinacije želite da isprati vaše svakodnevne obavezne, da bude apsolutno pristojna, a pri tome ne želite da izgledate apa drapa, ovo je outfit za vas! Investirati u dobru parku i robusne čizmice na vezivanje nikada nije greška, a posebno sada kada su primera radi takve čizme 3.494 dinara.

  Za: Neustrašive

  Print, na print, i sve to na print? Prvo, moramo vam priznati da se divimo vašoj odvažnosti. Drugo, u ovom deljenju pronašli smo kombinaciju koja će zadovoljiti sve ljubitelje zanimljvih uzoraka (tu je sve od zmijskog printa, preko karo uzorka, do printa kornjačinog oklopa), ali u mirnoj paleti umerenih tonova. Osim što obožavamo pomalo „štreberski štih“ ovako poređanih stvari, još više nas raduje činjenica da se radi o stvarima sa poslednjeg kruga rasprodaja, ram za naočare košta neverovatnih 249 dinara!

  Za: Svedene

  Oblačite se tako da vas često mešaju sa studentima arhitekture? Omiljene reči su vam minimalizam, svedeno i kul. Dobar dan, imamo odevni predmet za vas. Crna i bela nose ovu kombinaciju, a upliv nežnih boja na detaljima dodaje tu pravu količinu kul vajba. Kao bonus dolazi činjenica da je ovo super udoban outfit.

  Saznaj više:
  Povezani članci: