Ovo su četiri nove online adrese za stajliš kupovinu – da, dostavljaju i do nas!

  19.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/eshops_cover.jpg

  Volimo proverene luksuzne adrese za online šoping ali, kao i u svemu u životu, nekada se najuzbudljivije stvari nađu tek kada skrenete sa glavnog puta. Tako ne treba zaboraviti da su vintage komadi koji ne nose potpis poznatih brendova jednako zabavni i pošto nikom nije u interesu da vas prevari, na primer, nije vam potreban detaljan vodič kako da razdvojite dizajnersko žito od kukolja kopija. Ako sanjate pristupačnu online adresu na kojoj sa jednakim zadovoljstvom možete obući i sebe i svoj prostor imamo jednu koju ćete obožavati, a tu je i rešenje za one slučajeve kada vam je potrebno malo (pravog) svetlucanja.

  ADORED VINTAGE

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592580316676052.jpg

  Ovu e-commerce adresu otkrili smo preko istoimenog Instagram naloga iz kog se i razvila. Rodellee Bas, bivša nastavnica plesa, započela ga je kao hobi preko kog je uživala u lepim vintage komadima i delila ih sa svojim pratiocima, a danas pored originalnih nudi i svoju liniju inspirisanu njima. Nežno, ženstveno i apsolutno nepretenciozno. Pridružite joj se i vi, mi odavno jesmo.

  INGREDIENTS

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592580338549001.jpg

  Dobrodošli u ILDN, online prodavnicu stvari za kuću koja slavi sporiji tempo življenja.“ Ovo je u jednoj rečenici sve što treba da znate pre nego što se upustite u lagano skrolovanje po sajtu. Stacioniran u Velikoj Britaniji ovaj koncept oslanja se na ideju da pokazatelj pravog luksuza nije najsjajnije pakovanje već duša predmeta i njihova priča u kombinaciji sa vremenom da u njima uživate. Zato se kolekcije nezavisnih dizajnera koje prodaju baziraju na mekom koloritu i toplim teksturama koji će od enterijera napraviti dom ispunjen prijatnim ritualima svakodnevice. 

  SMALLABLE

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592580382867885.jpg

  Iako je pre deset godina otpočeo kao online prodavnica za dečiju gorderobu i igračke, Smallable je danas adresa za celu porodicu. Od savršene stolice za sobu za bebu pa do najboljih sandala za plažu, ovde ćete zaista pronaći sve i to bez kompromisa pošto je selekcija jednako dobra u svim kategorijama. Ako ste ikada poželeli da se uselite u neki skandi Instagram nalog – Smallable će vam omogućiti da transformišete svoju svakodnevicu upravo u tom smeru. Nema na čemu.

  THE LAST LINE

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592580401045344.jpg

  Bling, bling, BLING! Ukoliko volite zlatan nakit, The Last Line je ultimativna online adresa na kojoj ćete a) kupovati b) sanjariti. U njihovoj ponudi su komadi u zaista širokom rasponu cena ali možete biti sigurni da nećete ništa peplatiti (čak i kada se radi o više nula). Upravo ovo je jedan od osnovnih razloga zbog kog su osnivači Shelley i Teddy Sanders otpočeli ceo posao: njihova želja bila je da iseku sve posrednike i svoje pažljivo dizajnirane komade prodaju po direct to consumer transparentom modelu bez sakrivenih troškova. Od minđuše za heliks do savršeno damske „tenis“ dijamantske narukvice, sve je tu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: