Pogledajte naše predloge za prolećne outfite otporne na sve temperaturne varijacije

  22.05.2020.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/outfiti-vreme-cover.gif

  Red sunca, red kiše, dva naleta vetra, četiri udara groma, pa novi krug. Iako svaka prolećna faza ima svog šarma (da, čak i ona koja liči na novembar na upornoj repeat opciji), ono gde svi padamo jeste pitanje kako se obući. Odgovor? Nikako. Šta god da izaberete, velike su šanse da ćete pogrešiti pošto u toku istog dana možete da se skuvate i smrznete. Ipak, ovo ne znači da bi trebalo da odustanemo i vucaramo se u bilo kakvim stvarima. Naprotiv. Za ovu bitku je potrebno malo promišljanja i strategije, a vi srećom imate nas koji smo prošli omiljene high street radnje i predlažemo vam kombinacije koje će biti otporne na sve temperaturne varijacije.

  Klasika sa pomakom

  Realno, ova vrsta oufita nam je svima omiljena, oni se mogu uklopiti u sve situacije, od odlaska na pijacu, preko kafića, sve do internih sastanaka na poslu. Za „tim opušteno“ igraju špagerice sa platformom, dok instant ozbiljnost daje sako sa dvorednim kopčanjem. Dovoljno velika torba je tu da po potrebi spakujete i sako i kišobran, a opet ako se vreme u sekundi promeni, spremni ste da mu se lako suprostavite.

  Kaleidoskop

  Šta je potrebno dosadnom sivom danu? Boje naravno! Ako vas topli kišni dani ne inspirišu na modne eksperimente, ništa neće. Ovakvi čudni vremenski uslovi vam dozvoljavaju kratke suknje i šortseve u kombinaciji sa kabanicama i kišnim mantlima. U mix&match jednačinu dodajte najluđe nijanse kojih možete da se setite i nalet dobrog raspoloženja je zagarantovan.

  So fresh, so clean

  Najstariji trik iz modnog priručnika jeste da kada želite da izgledate odraslo i sabrano posegnete sa kombinezonom koji je ceo outfit u jednom. Odaberite jedan dobrog kroja i menjajte mu karakter detaljima i ako želite da ga nosite u kancelariju neka aksesoari budu umereni i diskretni. Proverite prognozu pa ukoliko je najavljena slaba kiša, možete bezbrižno poneti torbicu u kojoj nema mesta za kišobran, ali oko vrata dodajte širu maramu koja može da vam posluži i za kosu ukoliko kiša krene (ovde možete pronaći inspiraciju).

  Saznaj više:
  Povezani članci: