Retro mini suknja od džinsa se vratila na velika vrata. Donosimo vam tri načina kako da je kombinujete

  29.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/denim_skirt_cover.jpg

  Komad koji smo nekada povezivali sa tinejdžerima i muzičkim festivalima, ove sezone vratio se na velika vrata i spremni smo da ga nosimo u svim prilikama. Uz oversized košulju udaljava se od sredjoškolskih asocijacija i prelazi u visoku stilsku ligu, uz po koji detalj postaje simbol ženstvenosti ali i dalje je možete upariti sa kultnim modelom patika i sa stilom juriti po gradu 24/7. Donosimo vam tri kombinacije koje želimo u svom ormaru.

  Denim on Denim

  Teksas na teksas nam je jedna od omiljenih kombinacija: oversized košulja je savršen kontrast uskoj mini suknji. Možete je nositi samu ili u slojevitoj varijaciji na temu sa najjednostavnijom majicom na bretele ispod. Sandale na nisku štiklu sa kaiščićima i maksi klač torba od meke kože su jedino što vam je potrebno. 

  U BOJI

  Devedesete, teksas u crnoj boji i kultne patike su recept za minimalistički stajling. Slobodno mu dodajte po koju pastelnu nijansu, neće izgubiti ništa od svoje edgy aure sve dok linije ostaju sportske i jednostavne. Srebrni nakit je tačka na „i“.

  GIRLY DENIM

  Teksas može biti i potpuna suprotnost sportskim asocijacama – ključ je u detaljima. Jednostavna suknja a-kroja sa caknama i metalnim dugmetima u paru sa bluzom od puplina i puf-rukavima su pravi početak, a ako na to dodate i ženstven aksesoar u vidu šnale i papuča sa mašnom pobedili ste u ovom krugu.

  Saznaj više:
  Povezani članci: