Umeće šopinga: Trendi topovi su sada u svim radnjama, izdvojili smo najbolje modele

  01.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/umece_shoppinga_cover.jpg

  Što se trendova ove sezone tiče stvari su jasne, vrtimo se oko devedesetih i dvehiljaditih godina. Jednostavnije rečeno: ako pomislite da bi nešto rado ponela Cher Horowitz iz filma „Clueless“ pazarite to odmah, jer se verovatno radi o it komadu koji će se rasprodati u sekundi. Ono što je manje zabavno jeste činjenica da je većina nas već „proživela“ ovu modu, ali ako potisnemo sećanja na srednju školu možemo se veoma zabaviti uklapajući ono što se danas nudi u radnjama. Kako bi dodatno podigli ulog (a istovremeno smanjili račune) pronašli smo topove skoro iste kao one koje nude super kul brendovi kao što su Frankie Shop, Khaite i Orseund Iris. Ključna reč koja može lako opisati njihov dizajn jeste effortless, a da vi uopšte ne biste morali da se trudite dajemo vam jasne smernice za šoping.

  Eva

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/159101930701145.jpg

  Predimenzionirana majica bez rukava sa naramenicama nas je momentalno zaintrigirala. A posebno kada su infleunserke kao po dogovoru počele da izbacuju slike kako je kombinuju i pokazuju kombinacije koje su casual, ali u njima možete poći u neki fini restoran. Presuda je bila jasna: želimo ovu majicu! A to nije bila laka misija, saberite malu količinu koju je brend Frankie Shop ponudio, liste čekanja i činjenicu da imaju radnje samo u Njujorku i Parizu… Naravno, high street brendovi su videli svoju šansu i od tada je ova majica doslovno svuda! Mi vam predlažemo da kupite kvalitetnu pamučnu verziju koju nudi Massimo Dutti po ceni od 3.290 dinara.

  Tube Tank

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1591019307047597.jpg

  Ovo je jedan klasik aktuelne mode koji nikako niste mogil da promašite. Orseund Iris je brend koji je osnovala Njujorčanka Alana Johnson i to sa tek nešto više od dvadeset godina. Ona je tačno znala šta je potrebno sceni i to je i ponudila, a ostatak je istorija. Rebrasti top sa žicom ispod grudi je jedna od njenih najpopularnijih kreacija i kad prvi put ugledate ovaj neobičan komad momentalno vas preplavi čežnja da ga uselite u svoj garderober. Još lakše rešenje? Ušetajte u neku od Bershka radnji i pronađite mini haljinu od 1.990 dinara koja izgleda identično kao produženi Tube Tank top.

  The Eda Bralette

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1591019306974989.jpg

  Još jedan brend koji je nas je sve osvojio u sekundi jeste Khaite (izgovara se na „kejt“, nema na čemu). I u ovom slučaju radi se o kreativnom projektu vrlo mlade dizajnerke, Catherine Holstein je osnovala brend u trenutku kada je Barneys otkupio njenu diplomsku kolekciju koju je izradila u školi Parsons School of Design. Kakav odličan potez! Catherine danas svojim vrlo svedenim modelima redefiniše modu iz dana u dan. I naravno da je dobila odgovor na svoj dizajn koji se može nabaviti u tržnim centrima. Primera radi, koliko razlika možete da nađete između Khaite i Mango modela (2.490 dinara) bralette? Za početak, Khaite verzija je od kašmira, a za ostalo ćete sami morati da se snađete.

  Myriam Bikini Top

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1591019306790763.jpg

  Okej, tehnički ovo je gornji deo kupaćeg kostima. Ali sa svim tim krop topovima i grudnjacima koji su namenjeni za nošenje preko, umesto ispod, odeće, realno i ovaj Akrisov gornji deo može da se kvalifikuje kao top. Radi se o duboko sečenom modelu koji skoro svima stoji perfektno i ističe dekolte. Mango verzija je već tu, ali ako je želite moraćete da pokažete brze reflekse, jer se kupaći rasproda kako se ponovo ponovi na sajtu. Sjajna vežba za živce.

  Top Lucie

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1591019306936235.jpg

  Još jedan bestseler iz Khaite opusa, radi se o topu bez bretela izrađenog od rebrastog materijala koji nežno obavija figuru i naglašava sve što treba. Za letnje dane idealan je kao kombinacija sa ležernim, širokim pantalonama, a savršeno će se uklopiti i u sledeću sezonu kao deo neke zanimljive slojevite kombinacije. U Zarinoj verziji to je body i ima bretele, ali da, shvatili smo isti smisao, uz cenu od 2.590 dinara.

  Saznaj više:
  Povezani članci: