Rese su stigle i postoji samo jedan način da ih opišemo: fantastične su!

  22.06.2019.
  RECOMMENDED

  Možda ste se probudile jutros i razmišljate – sniženja su, ne znam šta se nosi ovog leta, a da nije sve što sam do sada nosila i isprobala. Može mala pomoć oko šopinga? Predlog za nešto što ste mislile da nikada nećete staviti na sebe? Ako ste odgovorile sa „da“, onda pričamo o: resama!

  Nejasno je odakle su rese stigle u takvom obimu ovog leta. Možda to ima veze sa western trendom koji je bio hit prošle godine. Ili sa boho konotacijom koju svako leto neminovno nosi sa sobom. Bilo kako bilo, u ovoj sezoni rese su postale hit u street style areni. Nalaze se i na kimonima i na torbama i na suknjama i na bluzama, samo ovaj put još raskošnije nego inače. Ali kada pogledate galeriju videćete da je ostalo malo od kaubojki, i još manje od hipi devojaka. Rese su sada nekako odrasle, seksi, šik. Žene koje ih nose ne izgledaju napadno u njima. Naprotiv, kao da ostavljaju trag fantastičnosti iza sebe u obliku resa koje se vijore.

  Svakako, ako želite da zakoračite u modnu teritoriju koja vam je nepoznata evo prilike i našeg predloga. Fringe is happening!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_FRINGE.jpg

  Saznaj više:
  Povezani članci: