Bulgari nam predstavlja 6 satova remek dela koja kriju posebnu poruku

  30.08.2023.
  RECOMMENDED
  Otkrivajući blaga antičkog Rima i Grčke

  Bulgari predstavlja zanosnu kolekciju od šest novih ručnih satova, a svaki od njih u sebi nosi suštinu bogate horološke tradicije ove kuće i kreativnost i umetnost po kojoj je ona poznata.

  Ručni sat Monete Catene Dual Time ima dva drevna novčića, koji dočaravaju veličanstvenu eru cara Septimija Severa i njegove carice Julije Domne. U gracioznom plesu sa istorijom, na scenu stupa Monete Catene sat, ukrašen jednim denarijusom – srebrnom relikvijom sa likom strašnog cara Karakale. Izrađen od zlata i dijamanata, Monete Catene sat dokaz je umetničke virtuoznosti i sofisticiranosti, a ponosno otkriva neobična blaga antičkog Rima i Grčke.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/bulgari5.jpg

  Bulgari Piccolissimo BVL 100: Krug ovog minijaturnog mehaničkog čuda povezuje horologiju i nakit

  U srcu Bulgarijevog horološkog sveta, Piccolissimo BVL 100 se pojavljuje kao malo čudo, kružno minijaturno mehaničko remek-delo jedinstveno na tržištu. Sa ove pozornice, dva zavodljiva protagonista stupaju na scenu: Serpenti Misteriosi od belog zlata ukrašen nizom dijamanata od preko 33 karata i Serpenti Misteriosi rose gold, uz crne detalje i dijamante u obliku strelica.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1_18.png

  Octo Finissimo se i dalje razvija, prihvatajući nove materijale kao deo svoje neprestane evolucije

  Nakon upotrebe titanijuma, platine, rose i žutog zlata, keramike i tantaluma, Octo Finissimo sat sada je pravljen od ugljenika i zlatu. Octo Finissimo, simbol dostignuća sa osam svetskih rekorda utisnutih u njegovu istoriju od 2014. godine, nastavlja svoje putovanje sa dva izuzetna automatska modela (rekord 2017. godine) i izvanrednim Octo Finissimo Perpetual Calendar (rekord 2021. godine). Sada ukrašen zavodljivim antracitnim tonovima ugljenika, on pleše u zanosnom duetu uz zlato, čiji kontrast opčinjava čula i daje potpuno novu definiciju raskoši.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/2_16.png

  Saznaj više:
  Povezani članci: