Dočekujemo jesen uz ovih 5 modnih trendova

  25.08.2023.
  RECOMMENDED

  Sa tužnim pozdravom, opraštamo se od bezbrižnih dana leta dok i dalje prebiramo utiske sa putovanja i sa nestrpljenjem prihvatamo iščekivanje svega što dolazi. Pozdravljamo ne samo promenu vremena, već i promenu stilova koji ulaze u naše garderobere.

  Hakeri kao inspiracija

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/1_11.png

  Photo: Roberto Cavalli, pre-fall 2023 menswear / Alexander McQueen pre-fall 2023 women

  Trend koji izaziva intrigantnost i fascinaciju: estetika inspirisana hakerima crpi inspiraciju iz enigmatičnog sveta tehnologije i sajber špijunaže. Ovaj trend besprekorno spaja oštre elemente sa futurističkom privlačnošću. Karakteriše ga paleta svedenih crnih, sivih i električno plavih tonova, jer ovaj hakerski trend nastupa minimalistički, ali uz snažan pristup. Reflektujući materijali, hrabri metalni akcenti i rajsferšlusi bude osećaj tajanstvenosti i inovacije. Prepoznatljivi uglasti krojevi i asimetrični dizajni odražavaju kompleksnost digitalnih kodova, dodajući avangardni dodir odeći.

  Couture kao inspiracija

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/2_10.png

  Photo: Christian Siriano pre-fall 2023 / Balmain 2023 / Zuhair Murad pre-fall 2023

  Couture, sa svojom pažljivom izradom i umetničkim smelostima, baca čaroliju na prelazne stilove pred jesen, uzdižući ih do vanrednih dimenzija. Pripremite se da vas opčine raskošne tkanine, skulpturalne siluete i izvanredni detalji, koji se sve stapaju stvarajući simfoniju sofisticiranosti koja slavi spoj luksuza i funkcionalnosti. Pridružite nam se dok se upuštamo u putovanje kroz ovaj pre-fall pejzaž 2023. godine, gde suština kuture redefiniše granice svakodnevne mode.

  Sve je u teksasu

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/3_8.png

  Photo: Alexander McQueen pre-fall 2023 / Diesel pre-fall 2023 / Brandon Maxwell pre-fall 2023

  U svetu mode koji se neprestano razvija, postoji trajna ikona koji izdržava test vremena, a to je teksas. Dok prelazimo sa toplih dana leta u očaravajući zagrljaj jeseni, trend teksasa za pre-fall 2023. godine izranja kao svestrani i omiljeni saputnik na našem modnom putovanju. Ove sezone, teksas prevazilazi svoje tradicionalne granice, nudeći svež i inovativan pogled na ovaj klasični favorit. Od pomalo ispranih do hrabrih silueta, svet teksasa nastaje u panorami kreativnosti, pozivajući nas da ponovo otkrijemo njegov vanvremenski šarm. Pridružite nam se dok se zagledamo u svet pre-fall teksasa, gde ovaj sveprisutni materijal postaje platno za izražavanje svakog od nas.

  Makrame nežnost

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/4_6.png

  Photo: Ulla Johnson pre-fall 2023 / The Row pre-fall 2023 / Chanel pre-fall 2023

  Dok se palete boja smenjuju od živahnih tonova leta ka toplijim nijansama jeseni, dolazi nam trend koji slavi veštinu zanatstva i vezu sa zemljom: trend makramea za pre-fall 2023. godine. Podsećajući na drevne tehnike tkanja, makrame ponovno oživljava u savremenom kontekstu, ukrašavajući našu garderobu složenim teksturama dajući joj boemski šarm. Ove sezone, moda se okreće ka taktilnom iskustvu dok makrame komadi dolaze u centar pažnje, stvarajući priču o tradiciji, kreativnosti i dubokom poštovanju prema taktilnoj lepoti ručno izrađene odeće. Pridružite nam se na putovanju kroz suptilne složenosti trenda makramea za pre-fall, gde se niti prepliću stvarajući nosivu umetnost koja hvata suštinu istorije i privlačnost sadašnjeg trenutka.

  Kratki kompleti odela

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/5_5.png

  Photo: Max Mara pre-fall 2023 / Tom Browne pre-fall 2023 / Etro pre-fall 2023

  Pre-fall 2023. godine donosi trend koji besprekorno spaja topla popodneva i sveže večeri, a to su kratki kompleti odela. Ova razigrana, ali sofisticirana kombinacija reinterpretira tradicionalno odelo, prihvatajući skraćene donje delove bez kompromisa. Trend kratkih kompelta nudi spoj svestranosti i doteranog stila, pozivajući ljubitelje mode da istraže oblast gde udobnost susreće šik i sofisticiranost. Pridružite nam se dok započinjemo putovanje kroz trend kratkih kompelta za ovu sezonu, gde se granice konvencija vešto redefinišu, uvodeći eru uzdignutog stila garderobe.

  Saznaj više:
  Povezani članci: