Evo kako da napravite savršeni letnji outfit od stvari koje već verovatno imate u ormanu

  26.07.2023.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_letnji-outfit.jpg

  Pođimo od pretpostavke da ne postoji osoba na svetu koja ne voli da kupi nešto po povoljnijoj ceni i na taj način uštedi novac. Iako je izuzetan plezir večerati u restoranu, nekad od te ideje odustanemo i ubedimo sebe da je možda bolje napraviti neki kuvarski eksperiment u stanu i, naravno, uštedeti. Svi imaju neke svoje trikove za manju potrošnju električne energije i vode- ekološki je, a i tako se uštedi. Ako se kasni na sastanak, samo se treba ljubazno izviniti, ne mora baš da se lovi taxi, jer i tako se uštedi. Uvek ta neka ušteda u mislima kad god se posegne za novčanikom.

  Kupovina odeće je već druga kategorija- za takvu vrstu savesne kupovine baš treba imati posebne veštine i samokontrolu i postaviti sebi par pitanja pre donošenja odluke: Da li mi ovo treba? Da li ću ovo nositi i kada? Da li mogu naći nešto slično po boljoj ceni? Ako pažljivo sebi odgovorite na sva pitanja iz ankete, manje su šanse da ćete kasnije biti nezadovoljni. Možda je najbolja ideja da se na kratko suzdržite od kupovine novih komada, stanete ispred ormana, malo se odmaknete i pokušate da iskoristite stvari koje već imate.

  Nakon malog istraživanja na Instagramu i Pinterestu, prepoznali smo inspiraciju prema kojoj biste mogli na najbolji način da iskoristite stvari koje, sigurni smo, već posedujete.

  Majica sa natpisom + pantalone širokih nogavica

  @fakerstrom

  U ležerne majice sa natpisima verovatno uskačete kada vam je pidžama na pranju ili kada je pred vama dugo putovanje, pa udobnost pojačavate do daske. Novost je da im možete dati novu fashion namenu, čak i ako je aplikacija blago izbledela. Samo ih uparite sa farmerkama ili pantalonama sa širokim nogavicama, za koje takođe pretpostavljamo da su u vašem posedstvu.

  Slojevi su cool

  @elizagracehuber

  Držite se farmerki ili pantalona iz prethodne kombinacije i prema predlogu Miu Miu kreativnog rukovodstva dozvolite da se vide slojevi: običnu atlet majicu nadogradite još jednim slojem koji može biti blago kropovana majica sa dugim rukavima ili tanji džemper i ne brinite što je gornji sloj kraći, jer je izvirivanje donjeg sloja baš taj novi šik.

  Tvid blejzer

  @sofiarichiegrainge

  Možda ste nasledili od bake, mame, tetke ili je u vašoj arhivi iz ranijih trendova, sako od tvida možete iskoristiti uz ležeran par farmerki i pamučnu majicu, a tome slobodno dodajte neku interesantnu štiklu da ceo outfit podigne na viši nivo.

  Teksas šorts

  @endlesslyloveclub

  Taman teksas, svetli ili isprani, visokog struka, lezernijeg kroja, porubljen, neporubljen- sve je u igri. Stvar je samo u tome kako ćete ovaj komad koji sigurno imate, možda i u svim navedenim varijantama, iskombinovati. Mi vam predlažemo da ih uparite sa crnim blejzerom radi postizanja uvek popularnog francuskog vajba.

  All in white

  @aidabadji_

  Leto je pravo vreme da date prednost clean estetici, tako da belu košulju možete nositi na toliko mnogo načina! Jedan od predloga je da je uparite sa belom suknjom ili belim šortsem.

  Sportski šorts + košulja na pruge

  @camillecharriere

  Pored belih košulja, sigurno imate i one na pruge, još ako su muškog kroja- to je to! Možete ih slobodno kombinovati sa sportskim šortsem, koji ste do sada verovatno nosili na trening ili džoging.

  Stejtment kaiš

  @sylviemus_

  Kaiš sa oversized kopčom je najbolji trik da stvari koje sto do sada nosili osvežite. Ako običnu jednobojnu bluzu ustručite ovakvim detaljem imate jedan potpuno nov outfit. Probajte ovaj trik.

  High school look

  @catchmeeksifyoucan

  Naša kultura ne prepoznaje estetiku školskih uniformi, ali ako prebacite džemper preko ramena, dok nosite jednu od onih košulja koje smo reinkarnirali u prethodnim predlozima za outfite, možete oživeti estetiku nekih vama dragih američkih tinejdžerskih filmova.

  Bela košulja + farmerke

  @style.demone

  Jedan Lana Del Rey klasik ne treba posebno objašnjavati. Ovo je ultimativna sigurna kežual kombinacija van svih trendova. Jednostavno, evergreen.

  Duga crna haljina

  @lefevrediary

  Crna duga haljina je nešto što je uvek dobro imati jer ne zahteva posebno osmišljavane sa čim je nostiti. Bilo da otkriva ramena, dekolte ili ima upadljive šliceve, uvek možete uskočiti u nju i obuti ravnu obuću, patike ili štike i, voilà, pred vama je dnevni ili noćni outfit bez imalo napora!

  Saznaj više:
  Povezani članci: