Hailey Bieber voli ove modele naočara, izdvojili smo najbolje

  22.05.2023.
  RECOMMENDED

  Bilo da nosi biciklističke, baggy farmerke, ragbi majicu ili večernju haljinu, ova devojka nam je uvek na radaru. Kad je aksesoar u pitanju, naočare za sunce koje voli pratimo isto koliko i kakve nokte nosi, a Hailey nas nikad ne razočara. Gotovo da se ne pojavljuje bez svojih omiljenih, a ove modele uvek ima u rotaciji. 

  BEZ OKVIRA

  Ovi modeli posebno dobro stoje osobama sa ovalnim ili srcolikim licem, a dodaju edge svakom outfitu. Uparite ih sa kožnom jaknom ili uskom minimalističkom haljinom poput Hailey.

  90’S OVALNE

  Tanke ovalne naočare u retro stilu Biber obično uparuje sa opuštenim kombinacijama kojima na ovaj način dodaje svoj spin i izdiže ih iz basic kategorije u zanimljiviju modnu kategoriju.

  U BOJI

  Kako bi izbegla teenage kategoriju, Hailey trendi naočare u boji obično uparuje sa ozbiljnijim i krojenim komadima poput kratkog sakoa ili košulje i drugim akcentima u boji, poput kontrastne torbe.

  TANKI METALNI OKVIR

  I zlatni i srebrni modeli praktično se slažu uz sve što obučete iako Hailey uglavnom nosi one u zlatnoj boji pošto ističu njen ten i kosu, a obično ih uklapa uz sportske kombinacije.

  LEPTIR

  Najklasičniji model od svih – Hailey obično nosi Saint Laurent model SL 462 – koji podseća na wayfarer ali izdužen na pola puta do toga da bude mačkast. Seksi i kul.

  Saznaj više:
  Povezani članci: