Jedina stvar koja vam treba ovog leta da biste izgledale fantastično: saten!

  28.06.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_SATIN_UPDATE.jpg

  I ne samo kao kombinezon

  Ok, kada se kaže leto, saten nije prva tkanina koja pada na pamet ali vraćanjem u devedesete i apsolutnom dominacijom slip haljine prošle godine, vrlo brzo je postao jedan od materijala sezone. Na kraju krajeva, on je sjajan, svetlucav i super-mekan na koži. Možda ste primetili da je preplavio društvene mreže i da svi, od dizajnera do street style devojaka, svoje opuštene kombinacije dižu na novi nivo upravo ovom tkaninom. Sada kada smo sigurni je tu da ostane, da li ste spremne da ga probate? Kombinezon-haljina od prošle sezone je i dalje odlična opcija ali zašto ne biste malo začinile igru manje očiglednim izborima?

   

  1+1

  Bilo koja varijanta kompleta, bilo da se radi o “pravom” odelu, kimonu sa pantalonama ili košulji i pantalonama je dobitna kominacija. Printove nosite po danu, a jednobojne, po mogućstvu pastelne, varijante sačuvajte za veče pošto su upadljivije i sjajnije.

  Max Mara, sako i pantalone, world.maxmara.com
  Sies Marjan, košulja i pantalone, net-a-porter.com
  Zara, sako, 4.990 din. i pantalone, 2.990 din

   

  Midi suknje

  Ovo je komad koji nikad neće prestati da radi za vas. Apsolvirali smo da je midi dužina animal printa novi neutralni komad koji ide uz sve, ali odvažite se i na cvetne kombinacije dezena i asimetriju.

  Zara, 2.990 din.
  Self-Portrait, net-a-porter.com
  H&M, 4.990 din.

   

  Nije-slip haljina

  Novi nivo satena su asimetrija, volumen i rukavi. Omiljena boho silueta? Naravno, sjaj joj daje novu dimenziju (uvek uz ravnu obuću, razume se). Nemojte bežati ni od užih silueta ali vodite računa da odaberete pravu veličinu – ništa ne izgleda gore nego kada je neko utegnut u sjajnu tanku tkaninu ispod koje se nazire veš.

  Self-Portrait, self-portrait-studio.com
  H&M, 4.990 din.
  Rick Owens, 95.600 din

   

   

  Pantalone

  Za posao. Za izlazak. I za sve između. Ovo je najlakši komad za nositi i transformisati po raspoloženju (i potrebi). Uz običnu belu majcu možete u njima i na prepodnevnu kafu do grada, a uz sako na gala večeru. Postoje, doduše, dva uslova: visok struk i ležernost.

  Mango, 3.990 din.
  Pinko, 30.990 din.
  Frankie Shop, net-a-porter.com
  Saznaj više:
  Povezani članci: