Kako da se obučete kao Francuskinja?

19.07.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/07/Cover_Wide_fr.jpg

Ne možemo da nabrojimo razloge zbog kojih volimo Francusku, ali jedan od njih sigurno je i perfektni stil koje imaju Francuskinje. One kombinuju jednostavne odevne komade tako da dobiju šik i luksuzni izgled koji se lako prilagodi dogadjajima u svakom dobu dana. Evo saveta kako da postignete takav look:

Heklane majice

Umesto klasičnih pamučnih ili lanenih majica, mnoge žena na ulicama Pariza upotpunjuju svoj izgled heklanim ili pletenim majicama. Uparite ih sa trousers šorcem kako biste dobili opušten, a ponovo izuzetno šik izgled.

Pantalone i šorcevi u tailored stilu

Francuskinje vole moderni poslovni stil- od lanenih prsluka do oversized sakoa do lepršavih pantalona i šorceva. S tim u vezi, lagane pantalone i šorcevi od pamuka ili lana trenutno su svuda po Parizu, i to sa dobrim razlogom: materijal i opušteni stil čine ih veoma udobnim tokom vrelih letnjih dana.

Midi haljine

U Parizu se trenutno na ulicama najčešće mogu videti midi haljine, bilo jednobojne, neutralnih boja ili cvetnog dezena. Francuskinje ih najčešće kombinuju sa belim patikama i nose ih u raznim situacijama: od šopinga i druženja s prijateljima do večernjih aktivnosti.

Bele patike

U Parizu su patike prihvatljive svuda. Ukoliko vam je izgled elegantniji, recimo nosite pantalone ili haljine koje smo gore spominjali, belim patikama ,,spuštate ga na zemlju” i dajete mu šarm. Bilo koje bele patike će biti dovoljne, a s obzirom da su u poslednje vreme Veja patike najpopularnije, naš predlog su Veja Campo.

Structured torbe za rame

Klasična, structured torba za rame trebalo bi da se nađe u svačijem garderoberu. Iako bi veličina i oblik mogli da se razlikuju, francuske devojke uglavnom nose torbe neutralnih boja i jednostavnog stila.

Saznaj više:
Povezani članci: