Leto + bela boja = savršena kombinacija!

  08.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/belo_cover.jpg

  Svakako da vam je poslednja stvar na umu kada temperatura pređe 30 stepeni da pravite modne kombinacije koje će zadiviti prolaznike. Isto kao i zimi kada veje samo se vodite mišlju da preživite vremenske prilike, a moda je deseta stvar o kojoj razmišljate. Ali ispostavilo se da leti postoji jedan verni saveznik koji vam pomaže iz godine u godinu i nema nameru da vas ikada napusti: bela boja! Ne samo da imate osećaj da bez ikakvog truda možete da sklopite savršenu kombinaciju koristeći isključivo bele komade, nego vam oni daju dodatni osećaj nehajnog luksuza. I kada se odlučite da kupite nove bele stvari imaćete taj osećaj olakšanja i bezbrižnosti, jer znate da ćete moći da ih nosite još dugo bez obzira na trendove koji dolaze i prolaze. Bela boja može postati praktično vaša uniforma za leto i niko se neće buniti! Dodatnu ljubav zaslužuje zbog činjenice da u njoj izgledate kao da ste još više preplanuli. Ako niste sigurni kako da kombinujete komade koje već imate u svom ormaru evo nekoliko predloga sa Instagrama. #AllWhite

   

  Kao što vidite niko ne eksperimentiše previše sa aksesaorima, i obuća i torbe su u sličnim tonovima ili u crnoj boji. Tako se elegantan i luksuzan doživljaj bele ne kvari i nepotrebni upadi boja ne odvlače pažnju.

   

  Haljine imaju svoj momenat ove sezone, posebno asimetrične Jacquemus ili sa tankim bretelama koje daju vajb Kate Moss sa početka 2000-ih. Ne treba ni da vam napominjemo da najbolje idu sa sandalama sa tankim kaiševima.

  @brittanybathgate
  @abihoffman
  Saznaj više:
  Povezani članci: