Nakit sa voćkicama kao idealan način da upotpunite svoj letnji outfit

  02.08.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_Wide_nakit.jpg

  Dok bezbrižna sezona leta i dalje traje, vreme je da se opustimo još malo. Neki su bili, a neki tek treba da idu na odmoru. Čak i ako ste u kategoriji ovih prvih, ne dajte da vas letnja euforija napusti. Šetajte kraj reke, izlazite u grad, družite se sa prijateljima, ludujte… Kada je leto, sve je dozvoljeno!

  Ovu mantru prenesite i na sopstveni orman. Na primer, ovogodišnji trend nakita inspirisanog voćem je zabavan i može vaš outfit upotpuniti i dati mu novu, šarenu notu. Možete biti hrabri i poneti upečatljivu ogrlicu sa bobicama ili izabrati minđuše sa limunom – nema pogrešnog pristupa ovom slatkom looku.

  Iako su voćni detalji iznova i iznova in svakog leta poslednjih nekoliko godina, revija brenda Jacquemus za sezonu jesen/zima 2023. donela je ovom trendu vrhunac zrelosti.  Simon Porte Jacquemus, tvorac ovog pariskog brenda, poslao je modele na pistu u dvorcu Versailles sa sočnim ogrlicama sa trešnjicama i matching minđušama. Očigledno je ovaj nakit bio hit među modnim entuzijastima, jer ga je sada gotovo nemoguće pronaći online, osim ako, naravno, niste spremni da izdvojite 2.600 dolara za ogrlicu na Poshmarku.

  Možda ćete se osećati malo smešno stavljajući ogrlicu ili minđuše u obliku voća, ali za neke, to je deo šarma. Ako mešanje raznovrsnih boja i igranje veselim oblicima nije sasvim vaš modni stil, a sviđa vam se ovaj trend, počnite tako što ćete dodati jedan jednostavan komad nakita sa voćkicama. Recimo, dodajte narukvicu sa nekim takvim oblikom uz vaše svakodnevne narukvice koje inače nosite i, problem rešen!

  Ako smo vas zaintrigirali i voleli biste da isprobate ovaj trend, pogledajte naše predloge i inspiracije koje smo izdvojili. I zapamtite: nemojte se previše opterećivati, jednostavno se zabavite!

  Saznaj više:
  Povezani članci: