Ove jeseni ćete pantalone nositi samo sa nogavicama vezanim oko članka

  19.10.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/laceankles-cover.gif

  Najbolji trik za stilizovanje!

  Počelo je resort kolekcijama. Prva koja je na svoj neponovljivi način počela da ih favorizuje je genijalna Amy Smilovic, ikona stila „devojaka koje misle“. I ispalo je da je, po ko zna koji put, bila u pravu. Ono za što su mnogi mislili da će se zadržati na nivou stajlinga za lookbookove i neke od revija, preraslo je u trend sezone. Davno se nije desilo da je neki trik za stilizovanje (pa makar i potekao od najboljih insajdera) postao viralan i na juriš zauzeo sve Instagram feedove do kojih nam je stalo. Daniel Lee, isto koliko i ona, odlično zna da kada su odela u pitanju način na koji ih nosite je jednako važan kao i sama odela. Ako mu ne verujete, bacite pogled na to što radi za brend Bottega Veneta, pa nam se javite ponovo. Modni štreberi će u ovome prepoznati tragove kolekcije Celine za jesen/zimu 2018. godine, ali s obzirom da je tada bio deo tima te kuće, ne čudi nas.

   

   

  Minimalizam je, u svom originalnom obliku, pa… malo prevaziđen. Obući odelo ove sezone nije baš tako jednostavno kao jedan plus jedan. Treba nam neočekivan obrt, a dobili smo ga upravo u ovom trendu. Da se razumemo, same pantalone ne moraju da imaju nikakve trake, mada su i te opcije u igri. Dovoljno je da imate obuću sa dugim pertlama.

   

   

  Jedina preporuka je da, u stvarnom životu, boja pertli treba da bude blizu boji pantalona. Dakle, svetlo sa svetlim, tamno sa tamnim, a što im je tekstura sjajnija, to bolje. Ako ste baš u fancy fazi, slobodno dodajte nanogicu, niko ne govori da morate imati pertle. Obavezan detalj u svakoj zimskoj izvedbi? Štikle, pa makar i one srednje visine.

   

   

   

  Nemojte brinuti da će vam ovo vizuelno skratiti liniju tela. Taj rizik se lako izbegava ton na ton kombinacijama gornjih i donjih delova (zato toliko genijalno i izgleda kada se primeni na odelo), a nakon ovog preuzetog rizika vi se osećate moćno. Ovo je, pri tom, trend za koji ne morate da kupite ništa da biste ga probali. Šta čekate?

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: