Ove sandale viđamo svuda! Pronašli smo najbolje modele

  02.07.2020.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/rope_sandals_cover.jpg

  Realno, trenutno ima nekoliko modela sandala zbog kojih nam scre brže kuca: tu su one sa četvrtastim vrhom (hvala, Daniel Lee), zatim retro apostolke sa ravnom platformom (Jenniffer Aniston iz Brad Pitt ere, danas u The Row izlozima), apostolke svih vrsta, kaišići poput pertli oko članka… Ali priznaćete da nijedne ne deluju toliko morski, toliko ultimativno letnje kao one od kanapa (ili kože upletene poput kanapa – detalji).

  Prvo su se pre nekog vremena pojavile kao it komad brenda Nomadic State of Mind (i isti stavile na casual chic modnu mapu) i nije trebalo dugo da dizajnerski magovi izbace svoje verzije. Ovog leta Valentino modeli u beloj i zlatnoj (ali i crnoj) boji definitvno prednjače pošto jednostavno ispunjavaju nekoliko modnih zahteva jednim jedinim korakom: pletena koža, duge pertle koje se motaju oko članka ili, još bolje, oversized pantalona i ravna platforma. 

  Odmah za njima, tu su i one sa Chanel potpisom ali ne brinite, i nezavisni dizajneri i high street prodavnice su na vreme predvideli našu ljubav prema ovim sandalama i izbacili svoje varijacije na temu sandala i jednako kul papuča od kanapa. Donosimo vam najbolje opcije za svaki budžet.

  Saznaj više:
  Povezani članci: