Polo majica nam se vratila i nikada nije bolje izgledala!

04.06.2020.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/polo_cover.jpg

Ovo je sezona topova! Da volimo haljine, ali kada je ovoliko bogat izbor na odeljenju majica i bluza, ne možemo da odolimo brzinskom šopingu. Već smo vas sproveli kroz listu topova koji su sada na vrhu svake liste it komada sezone, a sada vam pažnju skrećemo na jedan neočekivani trend koji nas je kompletno obuzeo, polo majica nam se vratila u novom obliku i stvarno nikada nije bolje izgledala! Majica sa kragnicom u kojoj uvek izgledate pristojno više nije široka i namenjena tatama u penziji, već se sada radi o odevnom komadu koji može biti vrlo seksi, a ako se zakopčate do grla i dalje to može biti office friendly izbor.

A ko je zaslužan za njen povratak? Naravno da je kraljica gledanja u modnu budućnost Miuccia Prada među prvima na pistu poslala restilizovanu polo varijantu. Ona je poznata po svom talentu da u središte trendova lako vrati neku zaboravljenu ili dosadnu stvar i nju učini must have komadom. Na Prada reviji na pistu je poslala manekenke odevene u uske rebraste polo majice sa dugim rukavima i uparila ih sa odelima, pantalonama i kožnim suknjama, pokazavši da je ovaj komad veoma koristan i da će sjajno izgledati u većini kombinacija. A male prepravke koje je napravila u potpunosti su otklonili svaku sportsku asocijaciju kakvu je ova vrsta majice do sada imala.

U verziji za leto 2020. godine zaboravite na predimenzionirne logoe za razmetanje (potiskujemo da smo ikada videli Ralph Lauren razmetljivog konjića preko celih prsa), ako majice imaju dugmiće oni su diskretni, a dodatna promena leži i u drugačijem materijalu – sada su mahom končane, ili od kašmira što ih automatski čini elegantnim izborom.

Pored Prade svoje viđenje su dali i mnogi drugi dizajneri kao što su Rejina Pyo, Khaite, Albus Lumen, a naravno signal su odmah primetili i svi ostali high street brendovi pa ako se prošetate tržnim centrima videćete mnoštvo varijacija na temu. Iskoristite bogatu ponudu i pronađite idealan model za sebe, sigurno će postati jedna od omiljenih u vašem garedroberu.

Saznaj više:
Povezani članci: