Sjajno će biti ključna reč ove sezone na plaži, ovaj trend kupaćih kostima nećete želeti da propustite

  08.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/kupaci_cover.jpg

  Da li znamo kada ćemo ići na more? Nemamo ni ideju. Na koju plažu? Još nismo odlučili. Da li su granice otvorene? Ne.

  Pa šta onda znamo o letu? Eto bar znamo kakav ćemo kupaći nositi ove sezone! Nije loša početna tačka za strateško planiranje odmora. Uz celokupnu situaciju na planeti tražimo neku mrvicu bezbrižnosti, zato sjajno, svetlucavo i preterano! Kupaći kostimi iz sezone u sezonu postaju sve sofisticiraniji, imaju sve više detalja i zapravo neki od modela izgledaju više nalik odeći nego komadiću krpice za plivanje. A ovaj glitter trend spaja najbolje od oba sveta, i dalje se radi o formi i kroju koji je sveden i udoban, dok je materijal taj zbog koga ćete pokupiti sve poglede na plaži.

  Većinom su ovi modeli izrađeni od lurex-a, koji zapravo ne označava materijal već sjajno vlakno upleteno u njega. A meša se doslovno sa svim vrstama vlakana od eksluzivne tanke svile do viskoze i poliestera. Tradicionalno lurex je prisutan na pozornici, plesnoj sceni i klupskoj odeći, a ovog leta pozornica će biti od peska, dok ste u glavnoj ulozi upravo vi.

  Ovom trendu nogu je povukao jedan od najpopularnijih brendova među modnim znalcima – Oséree. Oni su još prošle godine ponudili Lumière Collection, liniju različitih sjajnih kupaćih kostima, a ove sezone su im se pridružili skoro svi. Svetlucave bikinije možete naći na Zara i H&M rafovima, ali i u ponudi kul brendova kao što je Mikoh. Da ne biste lutali po radnjama, izdvojili smo naše favorite. Isprobajte, oduševićete se efektom sjajnih niti na suncu. Glamur u svom izvornom obliku!

  Saznaj više:
  Povezani članci: