Šta jasnije poručuje leto nego bele haljine? Pronašli smo najlepše!

  09.06.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/bela_haljina_cover.jpg

  Dok se vreme premišlja između nemila i nedraga sve smo više zbunjeniji kako se zapravo obući svakog jutra? Predložili smo vam nekoliko kul opcija ali možda je vreme da obrnemo igricu. Da jednostavno prekinemo da pokušavamo da se obučemo u skladu sa prognozom, jer šta god izabrali izvesno je da ćemo pogrešiti… Tako da je bolje da počnemo da se oblačimo u skladu sa time kakvo bismo vreme želeli. A šta bolje i jače poručuje da je topla sezona napokon tu od belih haljina?

  Bilo da su mini, midi, ili maksi dužine ove sezone haljinama je zajedničko da su ležerne, predimenzionirane i mahom široke. Ovo su modeli stvoreni za uživanje i prepuštanje dugačkim šetnjama kraj vode, ili celodnevnom druženju sa prijateljima. Dizajnirane su tako da se u njima osećate prijatno, a uz prave aksesoare možete ih prilagoditi baš svakoj prigodi.

  Mala crna haljina se davno uselila u svaki orman na svetu, ali mi podvlačimo činjenicu da je jednako bitna i mala bela haljina. Jedna koja će vam biti „go to“ kreacija kada želite da izgledate dobro.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1591703240006973.jpg
  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1591703241440745.jpg

  Bela haljina prosto viče „leto“ i, što je još bolje, ta boja svima stoji odlično, razmislite da li ste raspoloženi za jednostavan model od prirodnih materijala, ili želite da prikažete svoju nežnu stranu birajući romantične haljine sa detaljima od čipke. Ako nas pitate, mi bismo uselili baš svaki model u beloj boji u svoje garderobere, a ovo je izbor najlepših iz domaćih radnji.

  Saznaj više:
  Povezani članci: