Svetloljubičasta je nijansa leta 2020 – pogledajte kako je nose naše omiljene it devojke

  25.05.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/05/lilac-cover.gif

  Sve boje ljubičaste? Ne, ove sezone nisu sve stvorene jednake (iako se sve dobro slažu u tonalnim kombinacijama). Najsvetlija pastelna nijansa suvereno vlada. Bilo da su u pitanju od-glave-do-pete outfiti, oversized komadi ili samo detalji poput salonki od satena, nema dela garderobe u koji se ova boja nije uvukla. A to nam najbolje pokazuju naše omiljene street style devojke. 

  Ultimativno ženstvena, ona je pravi kontrast komadima pozajmljenim iz muške garderobe, dovoljno promišljena da ju je nemoguće „samo nabaciti“ i izaći, ali istovremeno nepretenciozna. Ukoliko vam je potrebno osveženje od neutralne palete, svetloljubičasta je vaš novi najbolji prijatelj. Kako da počnete? Ukoliko niste fan ekstremnih promena torba, bluza ili cipele su savršen izbor na kome posle možete do mile volje da gradite. 

  Iako deluje promišljeno, nije komplikovana, šta više savršeno se kombinuje sa neutralnim nijansama poput kamel i krem, sive, crne i bele, a sledeći nivo jesu detalji u jarkim bojama koji vas dižu na potpuno novi nivo igrice. Prigrlite minijaturne i klač torbe i sandale u žutoj i tirkiznoj nijansi (realno, većina aksesoara u jakim bojama koje smo već počeli da sakupljamo će se savršeno uklopiti) i otkrijte novu istinu: svetloljubičasta se, zapravo, ponaša kao neutralna boja! 

  Naoružani ovim novim znanjem, upustite se i u igru tekstura: sve tkanine sa malo sjaja daju joj novu dimenziju, bilo da se radi o providnom organdinu ili satenu. Pazite samo da linije ostanu potpuno opuštene – ova nijansa ne trpi banalnost. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: