U susret mesecu mode: 7 kombinacija koje ćemo svuda viđati kao street style

03.09.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/1000x600_2.gif

Septembar je tu! To znači da ulazimo u mesec mode, a New York Fashion Week je iza ugla. Od 8. septembra imaćemo priliku da vidimo kolekcije za proleće/leto 2024. Pored kombinacija sa piste, tu su i naše omiljene, sa ulice! Ukoliko vam manjka inspiracije, zavirite i u taj deo nedelje mode, jer, inspiracija za odevne kombinacije ne dolazi samo sa pista, možete je pronaći i kod vaše omiljene poznate ličnosti ili influenserke.

Predstavljamo vam odevne kombinacije za koje procenjujemo da ćemo ih svuda viđati kao street style na predstojećoj nedelji mode.

DŽINS 2.0

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/ss-1.webp

Photo: Edward Berthelot/Getty Images Entertainment

Ne možete se zasititi kombinacije džinsa na džins u 2023. godini? Onda će vas obradovati verovanje da će ova kombinacija biti svuda prisutna u narednoj sezoni. Videli smo je na revijama za jesen/zimu 2023. godine kod Stelle McCartney i Alaïa, a odlično se prenosi i na ulicu. Džins suknja apsolutni je favorit, duga ili midi, ukoliko je imate u ormanu, nećete omanuti.

DODACI, DODACI

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/ss1-1.webp

Photo: Jeremy Moeller/Getty Images Entertainment

Doviđenja, sitni nakite, ovog meseca mode dominiraće upadljiv nakit, kao što imaju Sordo, Paco Rabanne i Dries Van Noten. Postignite ovaj look pomoću masivne ogrlice ili upečatljivih glomaznih narukvica.

METALIK PRIVLAČI PAŽNJU

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/ss2-1.webp

Photo: Kirstin Sinclair/Getty Images Entertainment

Metalik, sjaj, folija, srebrna koža, to je ono što čini suštinu ovog trenda. Ako želite da se inspirišete, pogledajte kolekcije za jesen/zimu 2023. godine brendova Des Phemmes i Proenza Schouler. Komadi deluju moderno i šik, i posebno dobro se uklapaju u kontrastu sa udobnim jesenjim materijalima poput pletiva i džinsa ili kaki mantila.

KORPORATIVNI ŠIK

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/ss3-1.webp

Photo: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images Entertainment

Elegantna radna odeća uz evergreen komade očekuje nas i ove sezone. Poenta je u ulaganju u prelepe, kvalitetne tkanine koje traju mnogo sezona, kao što su tvid, vuna, pamuk, itd. Suknje do poda i poslovna odela prelaze u prvi plan, dok će seksi oblačenje možda biti manje popularno. Ukratko, sada, kada se posle leta vraćate na posao, imaćete obilje ideja za kombinacije pogodne za kancelariju.

VIDLJIVI DONJI VEŠ

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/ss4-1.webp

Photo: Claudio Lavenia/Getty Images Entertainment

Bilo da vam se dopada izgled vidljivog donjeg veša ili ne, ne možete poreći uticaj ovog trenda na svet mode. Influenseri ne odustaju od ovog trenda, a, po svemu sudeći, ovakva estetika živeće i tokom meseca mode.

ELEGANTNE RAVNE CIPELE

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/ss5-1.webp

Photo: Christian Vierig/Getty Images Entertainment

Ljubitelji udobne obuće, radujte se! Najtraženiji modeli letnje obuće i dalje će biti popularni i tokom meseca mode. U obzir dolaze prozirni materijali, a ako oni nisu u skladu s vašim stilom, pokušajte s kožnim parom umesto toga.


Saznaj više:
Povezani članci: