Veliki zlatni lanac preuzima ovo leto pod svoje

  31.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/kajla_cover.jpg

  (i jesen najverovatnije)

  On je oduvek bio prisutan, još od osamdesetih godina kada su svi hip-hop izvođači imali široki zlatni lanac (ili kajlu, kako ga zovemo kod nas) oko svog vrata. Nebitno da li se radilo o ženama ili muškarcima, taj trend traje do današnjih dana kako u uličnoj modi tako i na pistama i Instagramu. Postale su poznate anegdote zvezda rep muzike koji poručuju zlatne lance optočene dijamantima i ne pitaju koliko koštaju, kao ruski oligarsi kada poručuju svoje jahte. Ali desio se pre nekoliko meseci i jedan modni događaj koji je vratio ovaj kultni aksesoar nazad na modnu mapu i učinio da opet postane neverovatno cool.

   

   

  Nazovimo taj modni događaj „Bottega efekat“. Da, opet nova Bottega. Pored toga što hara tržištem torbi i cipela ulazi i na teritoriju nakita. To je bio samo jedan trenutak – manekenka na njihovoj reviji za kolekciju jesen/zima 2019/20. pojavila se u belom moher džemperu sa nauljenim dekolteom na kome su se nalazila dva velika zlatna lanca.

   

  Odatle je nekako sve počelo da se polako odmotava. Jedna po jedna influenserka, modna urednica, žene od stila počele su da na svoje Instagrame postavljaju outfite sa baš ovim aksesoarom. Sigurni smo da nemaju baš Bottegu s obzirom da njihov zlatni lanac sa fotografije košta 4.900 evra. Možda će pre za te pare kupiti torbu.

  Izdvajamo vam neke od naših omiljenih kombinacija sa Instagrama u kojima se pojavljuje (očigledni) aksesoar leta. Možda je trenutak da probate da li umete da stilizujete dva prsta debeo lanac?

  Navijamo za vas!

  @josefinehj

  @luciazolea

  @styleheroine

  @beatrice.gutu

  @erika_boldrin

  @louloudesaison

  Saznaj više:
  Povezani članci: