Zbog ovih trenč mantila poželećemo beskonačnu jesen

03.09.2023.
RECOMMENDED

Jesen je vreme godine kada razmišljate o ažuriranju svog garderobera spoljnim komadima odeće, a dobar trenč mantil trebalo bi da bude prva stvar na vašoj listi. On je savršen i neophodan prelazni komad kada temperatura počne da pada, a vreme postane nepredvidivo.

 

Kada pomislite na klasični trenč mantil, verovatno se setite mantila u khaki boji koji je pogodan za sve vremenske uslove, sa dvostrukim kopčanjem, struktuiranim reverima i kaišem za zatezanje oko struka. Možda vam na pamet padnu dizajnerski brendovi poput Burberry i Ralph Lauren jer su oba pomogla popularizaciji ovog komada od njegovog nastanka.

 

Bez obzira da li tražite elegantan stil koji ćete nositi uz svoje svakodnevne kombinacije, nešto izdržljivo, ali šik za varljivo jesenje vreme ili stil pogodan za slojevito oblačenje, pogledajte mantile koje smo izdvojili:

KLASIČNI TRENČ MANTIL

Klasični trenč mantil je stylish i vremenski neograničen. Za šik i pristojno-cenovni rang mantila opuštenog stila, predlažemo sledeće:

Banana Republic Classic Twill Trench

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc-1.webp

Ovaj lagani mantil je osnovni komad garderobe za slojevito oblačenje tokom jeseni.

Mango Belt Flowy Trench

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc1-1.webp

 

Ako želite klasičan mantil sa malo više prostora za deblje bluze i džempere, ovaj lagani, vodootporni mantil je odlična opcija. Ima tradicionalne elemente mantila, ali sa više izraženim oblikom koji prati liniju tela.

Ralph Lauren Twill Trench

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc2.jpg

 

Budite spremni za sve vremenske uslove sa ovim klasičnim Ralph Lauren mantilom, koji ima otvor u sredini leđa i tradicionalno dvostruko kopčanje sa štitnicima od oluje. Za razliku od drugih ravnih mantila, ima nešto širi kroj kako bi stvorio opušteniji izgled.

Burberry Kensington Heritage Trench Coat

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc3-1.webp

Ako želite da investirate u večni komad, sofisticirani odevni komad koji možete nositi tokom cele godine, nema ničeg sličnog Burberry mantilu. Ovaj čuveni mantil ima tkaninu od gabadina otpornu na kišu, kao i autentičnu unutrašnju postavu brenda.

TRENČ MANTIL SA TEKSTUROM

Jesen je sezona teksturirane odeće – sve, od veštačkog krzna i kože do antilopa i teksasa. Dakle, iako možda želite da nosite tradicionalni mantil za sve vremenske uslove kada je napolju kišovito, zašto ne biste zaronili u esenciju jeseni sa nekim mantilima sa teksturama kada je nebo vedro?

Mango Leather-Effect Trench Coat

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc4-1.webp

Probajte ovu opciju od veštačke kože u crnoj ili smeđoj boji ako tražite modernu verziju mantila. Efekat kože daje mu cool i edgy izgled.

The Frankie Shop Suzanne Belted Wool-Blend-Felt Trench

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc6-1.webp

 

Mantili od vune, jesenji i zimski osnovni komadi, dolaze u svim oblicima i veličinama. Ovaj nam se dopada jer ima siluetu tipičnog mantila sa toplom tkaninom od mešavine vune, karakterističnom za teže mantile.

Norma Kamali Belted Quilted-Shell Trench Coat

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc2_2-1-scaled.webp

 

Ko ne voli štepane mantile? Udobni su, mekani i uvek izgledaju udobno šik. Ako ste fan čuvenog mantila Sleeping Bag Coat od Norma Kamali, sigurno ćete voleti ovaj mantil istog brenda.

 

TRENČ MANTIL SA TWISTOM

Ako volite koncept treč mantila, ali želite nešto manje klasično (i malo više trendi), pronašli smo nešto i za vas:

Zara Flowy Frayed Trench Coat

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc1_2-scaled.jpg

Verovatno nije najpraktičniji trench mantil kada je u pitanju toplina i otpornost na vremenske uslove, ali svakako je lep. Ovaj poluprozirni trenč ima šarmantan dizajn koji se lako može nositi preko džempera, džempera sa kragnom ili bluza. Takođe je zabavan izbor za one koji vole trend prozirnosti i traže ležernu opciju za toplije dane i noći.

Cult Gaia Flyn Trench

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc3_2.jpg

 

 

Ovaj lagani mantil od platna i pamuka idealan je za za uglađen i nežan izgled. Podseća na uvek besprekornu Betty Draper iz Mad Mena i njen autentičan stil. Sa svojim čekićastim i bakarno obloženim kvadratnim kopčama i kontrastnim strukturiranim belim reverima, ovo je elegantna tranziciona opcija koja će dodati dozu sofisticiranosti svakom izgledu.

Nili Lotan Pierre Leather Trench

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/09/trenc7.jpg

Za one koji vole oštre, futurističke modne komade i vole dobar statement komad, razmislite o investiranju u ovaj metalik trench mantil od prave kože.

Saznaj više:
Povezani članci: