NEYMAR je glavna zvezda prve SKIMS kolekcije za muškarce

23.10.2023.
RECOMMENDED

SKIMS, modni brend Kim Kardashian, koji je za kratko vreme osvojio žene širom sveta, sada lansira kolekciju za muškarce, SKIMS Mens, kampanjom u kojoj je glavna zvezda brazilski fudbaler Neymar, a tu su i NBA košarkaš Shai Gligeous-Alexander i NFL igrač Nick Bose.

Fotografije za modnu kampanju uradila je Donna Trope, koja je kroz čistu, minimalističku estetiku uspela da istakne karakter svakog sportiste ispred svog objektiva, stavljajući fokus na donji veš koji imaju na sebi.

neymar smanjeno 1 2

– Predstavljanje muške kolekcije je ogroman korak za brend, a imati zaštitno lice kao što je Neymar, uz NBA zvezdu Shaij Gligeousa-AlexanderaiI top NFL igrača Nicka Bose, govori o tome da je SKIMS evoluirao u brend koji može i želi da pruži udobnost raznovrsnim korisnicima, ne samo ženama. Neverovatno sam uzbuđena zbog novog poglavlja svoje kuće i ne mogu da dočekam da svi isprobaju sve proizvode, njihov neverovatan raspon, izjavila je Kim Kardashian, osnivačica i kreativna direktorka kuće.

Muška kolekcija biće dostupna na sajtu kuće (skims.com), a predstavljena je sa tri kolekcije: Cotton, Strech i Sport, u veličinama od XS do 5X.

Cotton je kolekcija esencijalnih komada napravljena od mekanog, srednje teškog pamuka, naptravljena za nošenje svaki dan.

Strech je kolekcija donjeg veša koja nikad neće izgubiti oblik, lagana je, ultramekana, napravljena od maksimalno rastegljivog materijala.

Sport je kolekcija posebno dizajniorana za to da poboljša vaše sportske performance, lagana je i tako krojena da se bukvalno ne vidi ispod sportske odeće koju nosite, a pruža maksimalan konfort i udobnost.

Kupujte na sajtu Skimsa od 26. oktobra, po cenama od 16 do 54 dolara za pojedinačni komad i od 42 do 98 dolara pakovanja.

Saznaj više:
Povezani članci: