Novi dizajn brenda Hermès za Apple sat serije 9

17.09.2023.
RECOMMENDED

Nastavak partnerstva između brendova Apple i Hermès dokazuje da luksuz i najsavremenija tehnologija mogu i treba da se spoje. Od kako su se spojili 2015. godine, radili su na mnogim verzijama Hermès Apple sata. Sada su objavili da je njihova najnovija verzija modela, serija 9, na putu. Šta možemo da očekujemo od ove ažurirane verzije? Donosimo vam sve informacije koje bi trebalo da znate o nadolazećem Apple Hermès satu Serije 9.

Šta je novo kod Apple Hermès sata serije 9?

Apple i Hermès i dalje kreiraju uzbudljive načine spajanja svojih brend identiteta u seriji 9. Kao i uvek, najnovija linija odaje počast konjičkom nasleđu Hermèsa, posebno sa novim dizajnom narukvica koje nude.

Za seriju 9, narukvice su doživele sportsku transformaciju. Pleteni kaiš u više boja inspiraciju crpi iz konjičkih uzdi. Opušten je i dinamičan i dolazi u tamno plavoj, crvenoj i bordo varijanti.

A što se tiče brojčanika, za najnoviji Apple Hermès sat, obe strane su osmislile radialni brojčanik, inspirisan satom francuske kuće Cape Cod.

Kada će Apple Hermès sat serije 9 biti dostupan?

Online pre order za najnoviji model biće dostupan od 12. septembra. Apple Hermès sat serija 9 stići će u prodavnice u Australiji, Austriji, Kanadi, Kini, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Japanu, Singapuru, Španiji, Švajcarskoj, Tajvanu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Velikoj Britaniji i SAD-u od 22. septembra. Kasnije, na proleće, biće dostupan i u Koreji, Meksiku i Tajlandu i kasnije tokom ovog proleća.

Saznaj više:
Povezani članci: