Phoebe Philo: Zbog čega je njena PRVA kolekcija MODNA vest godine?

31.10.2023.
RECOMMENDED

Portali vrve od vesti da je Phoebe Philo zvanično lansirala prvu kolekciju za svoju modnu kuću. Koliko smo puta do sada ćuli „Phoebe Philo is back”? Nakon što je juče izašla prva kolekcija pod imenom A1, koja se sastoji od čak 116 komada, brzo se i rasprodao deo kolekcije.

Phoebe Philo, engleska dizajnerka koja je bila kreativna direktorka brendova Chloé i Céline, je možda jedini primer dizajnera koja zaista živi modu po svojim pravilima. Philo ne mari za trendove, već predstavlja bezvremenu viziju ženskog odevanja, koja prkosi tradicionalnim idejama o seksapilu (delom i nametnute od strane drugih modnih giganta).

PP A1 HOMEPAGE DESKTOP 07 1.jpg
PP A1 HOMEPAGE DESKTOP 19.jpg 1

PP A1 HOMEPAGE DESKTOP 02 2.jpg

Pored toga, nikad se nije oslanjala na društvene mreže i marketing trikove kako bi odjeknula u već prezasićenoj modnoj industriji. Oni koji prate njen rad, poznati kao „Philophiles”, znaju kako da saznaju šta je sledeće u podglavlju Phoebe Philo priče. Ipak, ona ne cilja na to da zavede nove kupce, već da održava odnos sa onima koji se razumeju u njen senzibilitet. Njena estetika govori za sebe, nikad nije bilo potrebe da se oslanja na bilo šta drugo.

Saznaj više:
Povezani članci: